Galaxy A 2018 serisinde Bixby tuşu bulunabilir...

Galaxy A (2018) serisi, yeni bir dedikoduya göre fiziksel Bixby tuşuna sahip olabilir!

Galaxy A (2018) serisi büyük olasılıkla önümüzdeki yılın başlarında duyurulacak ve bu cihaz hakkında giderek daha fazla söylenti ortaya çıkıyor. Bununla birlikte henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil. Bu sırada Çin'den gelen bir söylenti, Galaxy A üst-orta seviye akıllı telefonlarının fiziksel bir Bixby tuşuna sahip olacağını ileri sürdü.

Samsung, Bixby tuşunu bu yılın daha erken dönemlerinde Galaxy S8 ile beraber tanıtmıştı. Tuşa bir kere bastığınızda Bixby Home ve basılı tuttuğunuzda Bixby Voice açılıyor. Bu tuş Galaxy Note 8'de de yer alıyor. Kısa bir süre önce firma, Bixby tuşunu belirli bir oranda kapama imkanını sundu.

Samsung'un daha önce yaptığı bir konuşmada ileri tarihlerde Bixby tuşunun daha fazla cihaz için sunulacağını söylemesinden dolayı, Samsung'un üst-orta seviye telefonlarının özel bir Bixby tuşuna sahip olmaları mümkün gözüküyor.

Söylenti, tüm Galaxy A (2018) serisinin tuşa sahip olup olmayacağını belirtmiyor ve giriş seviyesi Galaxy A3'ün bu tuşa sahip olmaması mümkün gözüküyor. Ayrıca tuşun sadece Bixby Home için mi olacağı yoksa Samsung'un Bixby Voice'u orta seviye telefonlara da mı genişleteceği belli değil.

Daha önceki söylentiler de Galaxy A (2018) serisinin bir Infinity Display'e ve en azından bir modelin çift kamera sistemine sahip olabileceği söylenmişti.

Sonraki Haber

Forum