Galaxy A5 2018'den Kılıf Sızıntısı!

Samsung'un 2018 başı için hazırladığı orta seviye telefonu, bizlere bugün birden fazla ipucu verdi!

Galaxy A5'in önümüzdeki senenin başında çıkması beklenen 2018 sürümünden yeni bir kılıf sızıntısı var.

Galaxy A5 2018'in Samsung 1.59GHz'te çalışan sekiz çekirdekli yeni Exynos 7885 işlemcisiyle çalışacağı, 4GB RAM ile geleceği bu yeni sızıntıdan sadece birkaç saat önce ortaya çıkmıştı. 32GB depolama alanına sahip telefonun Android'in en son sürümü Oreo değil, Android 7.1.1 Nougat ile geleceği söylenmişti. Daha önceki dedikodular, cihazın Galaxy S8 gibi Infinity Display ekranla geleceğini de söylemişti. Telefonda bir parmak izi tarayıcısının ve su geçirmezlik özelliğinin de bulunması bekleniyor.

Galaxy A5 2018'e ait olduğu söylenen kılıf çizimleri ise Çin'den, resmi olmayan bir kaynaktan geliyor. Kılıfın üzerindeki kesiklerin çift kameraya uygun olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte kaynağa göre telefonun arka değil, ön kamerası çift olacak.

Galaxy A5'in çift arka kamerayla gelmemesi halinde çift sensörü Galaxy A7 2018'de görebiliriz. Yine de çift kameranın Galaxy A 2018 serisine gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz. Bununla birlikte bir dedikodu sayesinde telefonların Bixby düğmesiyle gelebileceklerini öğrenmiştik.

Galaxy A5 2018 için henüz hiçbir şeyin kesinleşmediğini belirtmekte fayda var. Yeni gelecek sızıntılar, telefonun hayalimizdeki resmini netleştirecek.

Sonraki Haber

Forum