Galaxy Fold, 26 Nisan'da T-Mobile'da Olacak

Katlanabilen Samsung Galaxy Fold'un ABD'de satışa sunulmasına sayılı günler kaldı. Peki telefon Avrupa'ya ne zaman geliyor?

Samsung, katlanabilen telefonu Galaxy Fold'u 26 Nisan'da ABD'de piyasaya süreceğini 20 Şubat'ta doğrulamıştı. Ülkenin üçüncü büyük mobil hizmet sağlayıcısı T-Mobile, bu çıkış tarihini doğruladı.

Güney Koreli dev, daha önce telefonun ABD fiyatını da açıklamıştı. Buna göre Galaxy Fold'un ABD'deki fiyatı 1980 dolardan başlayacaktı. Galaxy Fold'un ucuz bir telefon olduğunu söylemek mümkün değil, ancak sunduğu yeniliği düşündüğünüzde fiyat size biraz daha makul görünebilir.

T-Mobile'ın açıklamasına göre telefon, 25 Nisan akşamında çevrimiçi olarak, ertesi gün belirli mağazalarda satışa sunulacak. T-Mobile'ın 600MHz "Extended Range LTE" ağına bağlanacak olan cihaz, bu sayede kırsal bölgelerde daha iyi bir sinyal gücü sağlayacak. Mobil sağlayıcı cihazın fiyatıyla ilgili bir açıklamada bulunmazken müşterilerine telefonu 25 Nisan'da internet üzerinden almalarını veya yerel T-Mobile mağazalarını arayarak stokları kontrol etmelerini önerdi.

AT&T ve T-Mobile dışında cihazı ABD'de satan başka mobil sağlayıcı olmayacak. Samsung'un kilitsiz modeli 2.000 dolar fiyatla satacağı söyleniyor. Avrupa'daki kullanıcılar ise 26 Nisan'da ön sipariş vermeye başlayabilecekler. Telefon, 3 Mayıs'ta 15 Avrupa pazarında satışa sunulmuş olacak.

Sonraki Haber

Forum