"Galaxy S10, En İyi Telefon"

Telefonlarda "en iyisini" belirlemek bugün belki pek mümkün değil, ancak Rus firma bunu kendince yaptı ve bakın kimleri seçti!

Rus kalite kontrol kuruluşu Roskachestvo, araştırmaları sonucunda Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e'yi en iyi telefonlar olarak seçti. Bir önceki sıralamada birinci sıra, Galaxy Note 9'a aitti.

Uluslararası Tüketici Araştırmaları Birliği (ICRT) ile birlikte en iyi akıllı telefon listesini güncelleyen Roskachestvo, son birkaç ayda piyasaya sürülen 25 yeni telefon üzerinde testler gerçekleştirdi. Sonuçlar, daha önce incelenen 334 telefonla birleştirildi ve bunun sonucunda Galaxy S10, S10 Plus ve S10e, ilk üç sıraya yükselmeyi başardı.

Roskachestvo, telefonları 250'nin üzerinde kalite ve güvenlik parametresiyle değerlendiriyor. Bunlar arasında dayanıklılık, işlevsellik, en yüksek elektromanyetik radyasyon (SAR), pil ve işlemci performansı ve ses kalitesi var. Test, Avrupa'nın en büyük test merkezlerinden Müller-BBM'de yapılıyor.

Şu an itibariyle ilk onda yedi Samsung telefonu bulunuyor. Galaxy Note 9 dördüncü sıradayken onu sırasıyla yedinci, sekizinci ve dokuzuncu sıralarda Galaxy S9, Galaxy S9 Plus ve Galaxy S8 izliyor.

İlk ondaki cihazlar arasında iPhone XS Max, Apple iPhone XS ve Huawei Mate 20 Pro var. Buna karşın Samsung'un kamera performansında biraz geride kaldığını, Galaxy S10+ ve S10*'un yedinci ve sekizinci sırada olduğunu görüyoruz. Kamerada Galaxy S10e, onuncu sırada yer alıyor.

Roskachestvo, şu an içinde Galaxy Fold'un da bulunduğu yeni bir grup telefonu test ediyor. Test sonuçları, Mayıs'ta yayınlanacak.

Sonraki Haber

Forum