Galaxy S9+'tan Yeni Hız Testi Sızıntısı!

Galaxy S9+'ın yeni sızan performans raporu, bu kez hiç de sahte gibi görünmüyor; üstelik adeta büyülüyor!

Galaxy S9 ile tanışacağımız etkinlik, muhtemelen Şubat'taki Mobil Dünya Kongresi olacak. Etkinlik yaklaştıkça sızıntıların hızlanmasını bekleyebiliriz. Bugünkü sızıntı ise Galaxy S9+'a ait karşılaştırmalı hız testi sonuçlarını gösteriyor.

Galaxy S9+'a (SM G965) ait bir Geekbench raporu, telefonun tek çekirdek testinde 2422 puan elde ettiğini söylüyor. Qualcomm Snapdragon 845 ile çalışan cihazın çoklu çekirdek puanı ise 8351. Snapdragon işlemcili modellerin ABD'de belirli bölgelerde satıldığını, dünyanın geri kalanında Exynos işlemcili cihazların satıldığını hatırlatalım.

Cihazın performans testinde tek çekirdekte ve çoklu çekirdekte aldığı sonuçlar etkileyici çünkü bu alanda 2000 puanı geçen başka Samsung telefonu bulunmuyor. Çoklu çekirdek testinde piyasadaki Samsung telefonlarının elde ettiği maksimum puan ise 6500.

Önümüzdeki haftalarda yeni hız testi raporlarıyla karşılaşacağımız neredeyse kesin. Bu tür raporlar geldikçe Galaxy S9 ve S9+'ın ne seviyede performans sunacağı konusunda daha iyi bir fikrimiz olacak.

Sonraki Haber

Forum