Galaxy Z Fold 6, Galaxy S24 Ultra'nın öne çıkan özelliğine sahip olabilir

Yeni bir sızıntı, Samsung'un merakla beklenen katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 6'nın titanyum çerçeveyle geleceğini ortaya çıkardı.

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 6 modelinin, Galaxy Z Flip 6 ile birlikte Temmuz ayında tanıtılması bekleniyor. Çoğu kullanıcı, Galaxy Z Fold 6 için oldukça heyecanlı bir bekleyiş içinde. Temmuz ayına daha 4 ay olsa da yeni bir sızıntı, katlanabilir telefonu heyecanla bekleyen kullanıcıların bir nebze de olsun merakını gidereceğe benziyor.

@Tech_Reve adlı kullanıcının Notebookcheck üzerinden yaptığı sızıntıya göre Galaxy Z Fold 6, mevcut Samsung Galaxy Z Fold 5'te kullanılan alüminyumun aksine titanyum bir çerçeve ile gelecek. Bu, Apple'ın iPhone 15 Pro serisi ve Samsung'un Galaxy S24 Ultra modellerinde gördüğümüz bir değişiklik ve hem daha hafif hem de daha sağlam bir telefon kasası anlamına geliyor. Ancak titanyum kullanılmasının telefonun fiyatını yükselteceğini de söylemek mümkün.

Galaxy Z Fold 6'nın nasıl görüneceğine dair sızan görselleri daha önce görmüştük, ancak katlanabilir cihaz hakkında henüz hiçbir şey kesin değil. Bu aralar ortalıkta çok fazla bilgi dolaşıyor. Zira kamera sisteminin de bir yükseltme alacağı söyleniyor.

Ortalıkta dolaşan bir başka söylenti de bu yıl Galaxy Z Fold 6'nın daha ucuz bir versiyonunun olacağı; hatta Samsung Galaxy Z Fold 6 FE olarak adlandırılabileceği yönünde. Bu doğruysa, Samsung'un fiyatı düşük tutmak için ne gibi tavizlerde bulunacağını görmek için beklememiz gerekecek.

Sonraki Haber

Forum