Gençler projeleri ile "Evreka!" dedi

Avea'nın genç yetenek programında gençler, iş hayatına bir adım daha yaklaştılar!

Avea'nın yedi yıldır başarıyla yürüttüğü Genç Yetenek Programı AveaMasters'ın en önemli adımlarından biri olan Evreka Proje Yarışması'nda bu yılın ödül kazanan projeleri 12-13 Haziran'da gerçekleşen final kampında belirlendi.

Final kampının ilk günü vaka çalışmasının hazırlıklarını gerçekleştiren yarışmacılar, ikinci gün de Avea üst düzey yöneticilerinin oluşturduğu jüriye sunumlarını gerçekleştirdiler. Yapılan sunumların ardından ise kazanan takımlara ödülleri verildi.

Gençlerin, çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli mücadelesine sahne olan kampın sonucunda birinciliği, bireysel emeklilik sistemini destekleyecek şekilde kurgulanmış bir tarife sunan Avea BES-T isimli projesiyle Master Generation Takımı kazanırken; Portakallar Takımı, "AveaCin" adını verdikleri sanal asistan uygulamasıyla 2. oldu. Uygulama; tarife değişikliği, mekân önerileri, oyun vb. gibi pek çok alternatif içermesiyle dikkat çekti. 3.'lüğü göğüsleyen Archimede's takımı ise; evcil hayvanlar için kurdukları bir veritabanı vasıtasıyla en yakın veterinere ulaşma, veterinerler hakkında bilgi alma, evcil hayvan bakımı vb. gibi bilgilerin yer aldığı "Veterinerim" isimli projeleriyle yarıştı.

Birinci olan takımın üyeleri Eylül Ayı'nda Londra'da düzenlenecek Adtech Digital Marketing Konferansı, Wifi Word Summit, ekim ayındaki LTE Summit veya 25-28 Şubat 2013'te Barselona'da düzenlenecek GSMA gibi dünyanın en prestijli konferans ve zirvelerinden seçecekleri bir tanesine katılma fırsatı yakalayarak uluslararası düzeyde iş dünyasıyla aynı platformda buluşacak. Yarışma kapsamında ikinci ve üçüncü olan takımların üyeleri ise, Avea Pazarlama Okulu veya Kariyer Koçluğu alma hakkı ile ödüllendirildiler.

"Sektöre ve Avea'ya yeni değerler kazandırıyoruz"

Sonraki Haber

Forum