Honor Magic 5 serisi, katlanabilir Magic Vs ile birlikte geliyor

Honor’un yeni amiral gemisi telefonlarını içerecek Magic 5 serisinin ne zaman tanıtılacağı belli oldu. Bu yeni seri, yanında bir de katlanabilir telefon getirecek...

Huawei'nin eski bir birimi olan Çinli şirket Honor, Magic 5 serisini 27 Şubat'ta Barselona'daki Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmaya hazırlanıyor.

Medya ile paylaşılan bir görüntüye göre, bir Magic 5 telefonun daire şeklindeki kamera çıkıntısı üzerinde üçlü bir kamera modülü taşıyacağı görülüyor. Söylentiler, üç telefondan oluşan ve periskop tarzı bir telefoto lens sayesinde 100x yakınlaştırma özelliğine sahip Magic 5 serisine işaret ediyor.

Şirketin uluslararası piyasada satışa sunacağı ilk katlanabilir telefonu Magic Vs’in de, Magic 5 serisi ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Geçen yıl Honor, Magic Vs'yi ilk kez göstermişti ve gelecek olması kimse için sürpriz değil. Görünüm ve his olarak Samsung'un Galaxy Fold 4'üne benzer, kitap tarzı bir katlanabilir telefon görmeyi bekleyebiliriz.

Honor Magic Vs, katlanır ekranın yanı sıra Snapdragon 8 Gen Plus 1 işlemci, 5.000 mAh pil ve 66 watt hızlı şarj özelliğine sahip. Ayrıca 3x optik yakınlaştırmalı üçlü arka kamera kurulumu ile birlikte geliyor. Selefi Magic V ile karşılaştırıldığında öne çıkan, Honor'un Magic Pen adını verdiği bir kalemin sisteme dahil edilmesi.

Çin'de Magic Vs, yaklaşık 1.050 dolar (7.499 yuan) fiyatıyla satışa sunulacak. Uluslararası fiyatları ise MWC 2023'te açıklanacak.

Huawei'nin telefonlarından farklı olarak Honor telefonları, Google Play Store, Google Harita uygulaması ve Android ekosisteminin diğer kritik eklentilerini içeren Google mobil hizmetlerinin tüm gücüne sahip. 2020'de Huawei, ABD yaptırımları arasında hayatta kalmasını sağlamak için Honor'u bir alıcılar konsorsiyumuna satmıştı.

Sonraki Haber

Forum