Huawei, Watch GT 4 Serisi akıllı saatlerini Türkiye'de satışa sundu

Huawei, Watch GT amiral gemisi serisinin yeni nesli olan, sağlık ve fitness işlevleri ile yükseltilmiş tasarım özellikleri sunan Huawei Watch GT 4'ü duyurdu.

Huawei, Huawei WATCH GT 4 serisi akıllı saatlerini Türkiye'de satışa sundu.

Saatin 46 mm ve 41 mm olmak üzere iki tasarım varyasyonu bulunuyor. Büyük model, sekizgen bir tasarıma sahipken, 41mm'lik versiyon kolye tasarımına sahip. Kullanıcılar saat kadranını yaşam tarzlarına ve beğenilerine göre özelleştirebiliyor. Bunun yanı sıra galeride 25.000'den fazla saat kadran bulunuyor.

Huawei Watch GT 4, PPG Aritmi Analizi, Menstrüel Döngü Yönetimi 3.0 ve Uyku Nefes Farkındalığı olmak üzere üç önemli özellik ile birlikte geliyor. Kullanıcılar, derin öğrenme yöntemine dayanan çok kanallı bir sinyal geliştirme algoritması içeren TruSeenTM 5.5+ sağlık göstergesi izleme teknolojisi sayesinde dinamik aktiviteler de  bile kalp sağlıklarını daha doğru bir şekilde okuyabiliyor.

3.0 sürümünde olan HUAWEI GT 4'ün Uyku İzleme özelliği, kullanıcıların uyku alışkanlıklarını ayarlamalarına yardımcı oluyor. Buna, uyku sırasında solunum düzensizliklerini tarayan ve kullanıcıya uyku sırasında solunum sağlığı hakkında ek bilgi veren bir Uyku Nefes Farkındalığı özelliği de dahil. Saat ayrıca, adet dönemlerini tahmin etmek için uyku sırasındaki kalp atış hızı, vücut ısısı, nefes alma hızı ve daha fazlası gibi kullanıcının fizyolojik göstergelerini analiz eden ve öğrenen bir Adet Döngüsü Yönetimi 3.0 özelliğine sahip.

Huawei Watch GT 4 Serisi, bir kalori yönetimi uygulaması olan Stay Fit'i sunan ilk Huawei akıllı saat serisi. Stay Fit, kullanıcıların kalori alımlarını yönetmelerine yardımcı olmak için gerçek zamanlı sağlık verilerini kullanarak daha iyi kilo yönetimi için vücutlarının ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bütünsel öneriler sunuyor. Hepsinden önemlisi akıllı saat, yeni başlatıcısı, hızlı mesajlaşma ve yanıtların yanı sıra müzik, navigasyon ve daha fazlasına erişmek için etkinleştirilen üçüncü taraf uygulamaları gibi ek özelliklerle optimize edilmiş. Daha da önemlisi, akıllı saat 2 haftaya kadar pil ömrüne sahip.

Yeni Watch GT 4 Serisi, Türkiye’de 6.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Sonraki Haber

Forum