Huawei'in Katlanabilir Planları Oldukça İddialı

Mate X ile katlanabilir telefon dünyasına sağlam bir ilk adım atan Huawei, çok daha fazlası için hazırlandığını müjdeliyor!

Mate X ile ilk katlanabilen telefonunu duyuran ve bu telefonla Samsung Galaxy Fold'a ciddi rakip olmayı amaçlayan Huawei, bu kadarla kalmayacağını CEO'sunun ağzından duyurdu. Richard Yu, Huawei'in katlanabilir telefonlar konusunda nasıl bir gelecek planına sahip olduğunu, yaptığı bir söyleşide açıkladı.

Yu, "önümüzdeki yıllar içerisinde kaç farklı katlanabilir telefonu piyasaya süreceksiniz" sorusuna şu cevabı vardi: "Önümüzdeki 2 yıl içerisinde tanıtacağımız amiral gemisi seviyesindeki telefonlarımızın yarısı katlanabilir olacak."

Halen geliştirme aşamasında olan Mate X, tanıtıldığı andan beri katlanabilir telefon alanında en fazla beğeni toplayan model olmayı başarmıştı. Ancak piyasaya çıktığında fiyatı tabii ki oldukça yüksek olacak. Bu konuda da konuşan Yu, fiyatın yüksek olmasını hem teknolojinin yeni olmasına, hem de şu an için pazarın oldukça sınırlı görünmesine bağladı.

Sonraki Haber

Forum