IEEE ODTÜ Bilgi ve Bilişim Günü 2011 geliyor

IEEE ODTÜ, bilişim teknolojileri ile ilgili üniversite öğrencilerini bu etkinliğe davet ediyor!

Önemli teknik ve mesleki örgütlerden IEEE'nin ODTÜ'deki öğrenci kolu IEEE ODTÜ'nün bu yıl ilkini düzenlediği "Bilgi ve Bilişim Günü" 9 Mayıs 2011 tarihinde ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Etkinliğin temel amacı, ODTÜ içinden ve diğer üniversitelerden gelecek olan katılımcıların kendilerini bilişim teknolojileri konusunda geliştirebilecekleri, günümüz teknolojilerini daha yakından takip edebilecekleri ve aynı zamanda üst düzey şirket yöneticileri ve alanında uzman kişilerle fikir alış verişi yapabilecekleri bir ortam oluşturmak.

Bugün içerisinde profesyonel kişiler tarafından düzenlenecek seminerler ve workshopların yanı sıra, Web sitesi Hacking yarışması "Capture The Flag" ilk kez gerçekleştirilecek. Oturum aralarında ise fuaye alanında katılımcıların hem dinlenmesi hem de eğlenmesini sağlayacak çeşitli aktiviteler düzenlenecek.

Bu sene etkinlikte işlenecek olan temalar günümüzde oldukça popüler olan ve büyük bir hızla yenilenip gelişen "Özgür Yazılım" ve "Bilişimde Güvenlik" konuları. Etkinlik içerisinde yer alan seminer ve workshoplarla katılımcıların en güncel bilgileri edinmelerini sağlanacak.

Etkinliğin içeriğinde "Özgür Yazılım" ile ilgili en etkili bilgilerin verileceği MEDRA gibi büyük şirketlerin oturumlarıyla beraber, OWASP'tan gelen konuşmacıların oturumlarıyla, Linux Kullanıcılar Derneği'nin oturumu yer alacak. "Bilişimde Güvenlik" teması ile ilgili ise Ethical Hacking, Sistem Adminleri Forumu gibi oturumlar, MEDRA gibi şirketlerin sunumları ve yine alanında uzman konuklar olacak.

Büyük bir hedef kitlesi olan ve hem teknik hem eğlenceli bir gün geçirmenizi sağlayacak Bilgi ve Bilişim Günü, bilişim teknolojileriyle ilgilenen ve kendini geliştirmek isteyen tüm üniversite öğrencileri için 9 Mayıs tarihinde ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum