Intel ve SAP işbirliği

SAP Systems Integration AG (SAP SI) ve Intel, Mobil SAP İş Çözümleri temelinde bir Kurumsal Mobil Yapı Değerlendirme Programı geliştirdiklerini duyurdular. Kurumsal Mobil Yapı Değerlendirme programı, kurumların kendi ihtiyaçlarına en uygun mobil çözümleri 30 günlük sürede değerlendirmelerini ve onay

Bu program hizmet, satış ve dağıtımdan stok yönetimine en fazla tasarruf yapılabilecek alanları ele alıyor. SAP SI ve Intel® Çözüm Hizmetleri tarafından ortaklaşa geliştirilen, kurumsal Mobil Yapı Değerlendirme Programı, SAP müşterilerinin olduğu kadar diğer müşterilerin de bir mobil iş çözümü kullanmanın avantajlarını öğrenmelerini sağlıyor.

Üç aşamadan oluşan programda birinci aşama, ‘iş değerlendirme’ aşaması olarak adlandırılıyor ve bu aşamada şirketin satış ve dağıtımda, stok yönetimi, üretim, satın alma, finansman ve insan kaynakları alanlarında kurumsal mobil çözümleri kullanma olanakları araştırılıyor. Bu noktada iş sürecinin basitleştirilip kolaylaştırılmasına ve üretkenlikte optimum kazanca en elverişli alanlar belirlenmeye çalışılıyor. İkinci aşamada gerçekleştirilen teknik değerlendirme ile müşteriye mevcut BT ortamına dayalı spesifik teknik analiz sunuluyor. Bunun ardından önerilen mobil iş çözümlerinin uygulanmasına yönelik yol haritası geliyor.

Programda son aşamada ise bir prototip öneriliyor. SAP SI ve Intel Çözüm Hizmetleri danışmanları müşteriyle ortak çalışarak kurumsal mobil çözümün bir prototipini çalıştırarak, gerekebilecek değişiklikler ve güçlendirme çalışmalarına yönelik bir fizibilite çalışması, detaylı bir proje planlaması hazırlıyor ve mobil çözüme ilişkin bir tahmini maliyet çıkarıyorlar. Programın her aşaması isteğe göre tek tek veya bir bütün halinde sipariş edilebiliyor ve gerçekleştirilebiliyor.

Intel Başkan Yardımcısı ve EMEA Genel Müdürü Christian Morales ‘Kurumsal Mobil Yapı Değerlendirme Programı’nın müşteriler açısından çok ilgi çekici olduğunu belirterek şöyle devam ediyor: “Çeşitli sektörlerde gerçek bir katkı sağlayan mobil çözümlerin kullanımını kolaylaştırıyor ve şirketlerin operasyonlarını minimum risk alarak hızlandırmalarını sağlıyoruz.”

SAP mobil iş ortamı için hazır çözümler üreten bir firma. Mobil iş ortamına yönelik SAP çözümleri mySAP™ Business Suite ailesine yamaya gerek olmaksızın uyum sağlıyor ve SAP NetWeaver™ teknoloji platformu ile destekleniyor. Avuç içi bilgisayarlarda kullanılmak üzere üretilmiş bütün çözümler aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarla da kullanılabiliyor. Mevcut çözümler şunlar: SAP Mobil Saat ve Seyahat, SAP Mobil Satış, SAP Mobil Hizmet, SAP Mobil Varlık Yönetimi, SAP Mobil İstihdam, SAP Mobil Doğrudan Dağıtım.

Sonraki Haber

Forum