Intel’den Kıtalararası “Tekne-loji” Şovu

Intel®, Türkiye’nin en renkli tekne-loji şovuyla sıradışı bir aktiviteye imza attı. 5 Haziran günü, Ortaköy-Kadıköy hattında gün boyu sefer yapan Intel teknesine binen her yaştan insan, hem eğlendi hem de Intel® CentrinoTM Mobil Teknolojisi ve Hyper-Threading gibi teknolojilere sahip bilgisayarlarla

Aktivitenin Ankara ayağı ise 5-6 Haziran tarihlerinde, Bilişim Panayırı kapsamında Ankara Carrefour’da kurulan Intel çadırında gerçekleşti.

Teknoloji devi Intel bu sıradışı aktiviteyle, henüz bilgisayarla tanışmamış fakat almayı düşünen ya da bilgisayarı olup da modelini yükseltmek isteyen her yaştan kullanıcıyı en yeni teknolojilerle tanıştırdı. Aktiviteye katılanlar ayrıca eğlenceli yarışmalarda birbirinden değerli armağanlar kazandı.

Intel Centrino Mobil Teknolojilerinin ve Hyper-Threading (HT) teknolojilerinin de tanıtıldığı aktivite kapsamında, bilgisayar oyunu tutkunları PC Oyun yarışmasında hünerlerini sergileme ve Intel’den sürpriz hediyeler kazanma fırsatı buldular. Bilgisini sınamak isteyenler için düzenlenen yarışma ise “ben bilirim” diyenleri kıyasıya rekabete ve eğlenmeye davet edecek.

Son teknoloji harikası ürünlerin tanıtıldığı ve yarışmalarla şenlenen aktivitede “Intel Kıtalararası Teknoloji Teknesi” gün boyu seferlerine devam ederken, Ortaköy ve Kadıköy meydanları da adeta bir “teknoloji şenliği”ne ev sahipliği yaptı. Katılımcılar Intel noktalarında sürpriz hediyelerin yanı sıra Teknosa’nın düzenlediği çekilişe katılma hakkı kazandı. Çekilişe katılanlar ise Intel® Pentium® 4 Hyper-Threading Teknolojili Extreme Edition’a sahip Escort bilgisayar, dijital kameralar veya bisikletler kazandı.

Sonraki Haber

Forum