iOS 10.2 Beta 2'de Hangi Yenilikler Var?

iOS 10.2'nin ikinci beta sürümü ortaya çıktı; işte Apple'ın yaptığı tüm önemli değişiklikler ve yenilikler!

iOS 10.2'nin geliştiricilere yayınlanan ikinci beta sürümü, birkaç küçük değişiklikle geldi. iOS 10.2 beta 2'deki yenilikler arasında Apple'ın 27 Ekim'deki etkinlikte bahsettiği TV uygulaması, Apple Music tasarımındaki ince ayarlamalar ve yeni SOS işlevi var.

TV uygulaması, kullanıcılara yeni içerikler bulma konusunda yardımcı olmayı amaçlıyor. iOS cihazları ve Apple TV için sunulacak olan TV uygulaması, Single Sign-On ve Siri Live Tune-In'i desteklerken iTunes içeriği ve TV üyeliği satın almaya izin verecek.

SOS işlevi, iPhone'un güç düğmesine beş kez bastığınızda devreye girecek. Apple'ın SOS işlevinin çalışacağını söylediği ülkeler arasında Türkiye şu an bulunmuyor. Müzik uygulamasında yapılan ince ayar sayesinde Karıştır ve Tekrarla düğmeleri, şarkı çalarken daha belirgin biçimde görünüyor.

iOS 10.2'nin ilk betası, bir dizi yeni emoji ve yeniden tasarlanan emojiyle gelmişti. Bunun yanında güncelleme içerisinde yeni duvar kağıtları, yeni "Celebrate" ekran efekti, yeni bir video widget'ı vardı. iOS 10.2'nin ikinci betası şu an sadece geliştiriciler için sunuluyor, ancak birkaç gün içinde herkese açılması bekleniyor. iOS 10.2'nin final sürümünün bu ayın sonunda çıkması bekleniyor.

Sonraki Haber

Forum