iPhone 16 Pro, iki yeni renk seçeneğiyle geliyor

iPhone 16 serisi hakkında sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yeni bir sızıntı, Apple'ın iPhone 16 Pro ve 16 Pro Max modelleri için iki yeni renk sunacağını gösteriyor.

iPhone modelleriyle ilgili paylaştığı sızıntılarla tanınan Majin Bu, yaklaşmakta olan iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in 2 yeni renk seçeneğiyle geleceğini söylediği bir tweet yayınladı. 

Bu, elde ettiği bilgilere dayanarak, iPhone 16 Pro'nun yeni renklerinin iPhone 14 Pro'nun altın rengine benzer Çöl Sarısı (Çöl Titanyumu) ve iPhone 6'da kullanılana benzer bir uzay grisi tonu olan daha koyu Çimento Grisi (Titanyum Grisi) olacağını paylaştı. Majin Bu, "Diğer olası renkler de tartışılıyor ancak bunlar daha az inandırıcı görünüyor. Bunları bildirmekten kaçınmayı tercih ettim." ifadesini kullandı, aynı zamanda bu bilgilerin yüzde 100 doğru olarak kabul edilmemesi gerektiğini de ekledi.

Sızıntı yapan kişi ayrı bir gönderide ise iPhone 16 Pro serisinin kırmızı veya yeşil renkte sunulmasını beklemediğini söyledi. "Kırmızı ya da yeşil yok, belki mavi olmaya devam edecek, ancak başka bir tonla değiştirilme olasılığı da var" diye ekledi.

iPhone 16 serisinin Eylül ayı başında tanıtılmasını ve aynı ay içinde piyasaya sürülmesini bekliyoruz. iPhone 16 Pro'nun daha büyük bir 6.3 inç, iPhone 16 Pro Max'in ise 6.9 inçlik OLED bir ekrana sahip olacağı söyleniyor. Bununla birlikte iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max'in her ikisinin de 5x optik yakınlaştırma yapabilen Tetraprism periskop kamera ile donatılması bekleniyor. Yeni Pro modellerinin ayrıca 48MP ultra geniş kameraya sahip olacağı ve her ikisinin de TSMC tarafından ikinci nesil 3nm işlem düğümü (N3E) kullanılarak üretilen A18 Pro ile güçlendirileceği söylentiler arasında.

Sonraki Haber

Forum