iPhone 5 kuyruğu uzamaya başladı bile

iPhone 5'in piyasaya sürülmesine daha günler var. Peki Apple mağazasındaki bu kuyruk da neyin nesi?

Apple'ın yeni iPhone 5'i eleştirilere rağmen büyük bir talebe maruz kalıyor. New York'daki Apple'ın Cube olarak da bilinen 5. caddedeki mağazasının önünde müşteriler, geceyi uyku tulumlarıyla geçirdiler.

Apple hayranları, bölgede iPhone 5'in satışa çıkmasına henüz 1 hafta olmasına rağmen Cuma gününden beri mağazanın önünde toplanmaya başladılar. İlginin bu seviyede devam etmesi halinde iPhone 5'in önceki senelerdeki gibi ilgi görmesi ve kuyruğun uzaması mümkün.

Kuyrukta bekleyenlerden Hazem Sayed, iPhone 5'i beklerken uygulaması Vibe'ın reklamını da yapmaya çalışıyor. Sayed'in, iPad 2 Mart 2011'de satışa çıktığında 1. sıraya geçebilmek için bir öğrenciye 900 dolar ödediği biliniyor.

Sayed'in arkalarında bulunan vücut boyama sanatçısı Jessica Mellow ve arkadaşı Keenan Thompson'un ise geçtiğimiz Ekim ayında iPhone 4S sırasında kamp kurduğu biliniyor. Mellow da burada bir şirketi tanıtmak amacıyla bulunduğunu söylüyor.

Apple yöneticileri, geçtiğimiz günlerde ön siparişlerde patlama yaşadıklarını söylemişlerdi. Tüm bu işaretler, yakın bir zamanda gerçek iPhone hayranlarının uzun bir kuyruk oluşturacağının habercisi gibi.

Sonraki Haber

Forum