iPhone 7 Plus'a batarya ve 256GB dopingi

Apple, iPhone 7 Plus modelinde yüksek kapasiteli batarya ve bir de önemli sürpriz sunabilir!

Çinli MyDrivers web sitesi bu yılki iPhone 7 Plus'ın 3,100 mAh batarya ve 256GB dahili depolama seçeneği ile gelebileceğini iddia ediyor. Mevcut iPhone 6S Plus'ın 2,750 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olması, kağıt üzerinde yaklaşık yüzde 12 oranında bir ilerleme olacağını gösteriyor.

Haberin yayıldığı MyDrivers'ın iPhone sızıntıları konusunda pek de iyi bir sicilinin olduğu söylenemez. Bu nedenle iddiaların gerçekliğinden tam olarak emin olamayız ancak depolama alanı ve pil ömrü iyileştirmeleri kullanıcıların en çok üzerinde durdukları konu olduğundan Apple'ın bu özellikleri arttırmak istemesi son derece mantıklı görünüyor.

Bugün Apple Store'ları ziyaret ederek 16GB, 64GB veya 128GB kapasiteli iPhone 6S ya da iPhone 6S Plus modellerini satın alabiliyorsunuz. Eğer söylentiler doğruysa yeni 256GB kapasiteli model kullanıcılara iki kat fazla depolama alanı sunabilecek.

MyDrivers raporları 16GB depolama seviyesinin ne olacağı hakkında net bilgiler vermiyor. Ancak Apple'ın ekran boyutu ve kasa çerçevelerinin ötesinde iPhone 7 ve iPhone 7 Plus arasında net bir ayrım yapmak istemesi mümkün görünüyor.

Daha önceki söylentiler iPhone 7'nin çerçevesiz ve tümüyle metal bir tasarıma sahip olmasının yanında daha ince bir kulaklık jakı içerebileceğini ortaya koyuyordu. Spekülasyonlar sadece sekiz ay uzağımızda olan Eylül ayına kadar sürecek gibi görünüyor.

Sonraki Haber

Forum