iPhone 8 fiyatı belli belirlendi mi?

iPhone 8'in satışa sunulacağı fiyat, ortaya çıkmış olabilir!

Apple'ın iPhone'un 10. Yılı için yeni bir tasarıma ilerlediği düşünülürse, iPhone 8'in fiyatının yüksek olacağından herkes emindi ve artık fiyat etiketinin tam olarak ne olacağı belirlenmiş durumda. New York Times'ın yeni haberine göre yeni iPhone'un fiyatı 999$ civarında olacak.

Bu da standart iPhone 7'ye göre ABD'de %54'lük bir fiyat artışı anlamına gelmekte. Eğer doğru ise Apple, bu fiyat artışını yeni özellikler ile desteklemek zorunda gibi gözüküyor.

Söylenilenlere göre yeni telefon neredeyse çıkıntısız bir tam ekrana sahip olacak ve iPhone 7 Plus'tan küçük bir gövde ile 5.8 inçlik ekranı ve kablosuz şarj özelliği olacak.

Samsung Galaxy Note 8 fiyatı ise Apple'ın 1000$ noktasını aşmasına yardımcı olmakta çünkü bu pahalı S-pen sahibi Android telefonun etkiketi 930$ olarak belirlenmiş durumda.

2017 yılında yeni bir iPhone için en iyi seçeneğiniz ise iPhone 7S veya iPhone 7S Plus olabilir. Tabi ki bunun anlamı da 2017 yılında üç tane iPhone seçeneği olacağı oluyor. iPhone 7S ve 7S Plus, muhtemelen standart iPhone 7 ve 7 Plus fiyat skalasında bulunurken geliştirilmiş özelliklere sahip olacak ve bu da pek çok kişi için oldukça iyi bir güncelleme anlamına gelmekte.

Gerçek iPhone 8 fiyatının ise önümüzdeki haftalarda Apple tarafından açıklanacağı kesin...

Sonraki Haber

Forum