Jazz Hipster’dan 1.1’lik Ses Sistemi

Önde gelen hoparlör üreticilerinden olan Türkiye Distribütörlüğü Multimedya Bilgisayar tarafından yapılan Jazz Hipster firması tek subwoofer ve uydu hoparlörden oluşan 1.1 yeni ses sistemi J8989 ‘u piyasaya sürdü.

J8989, 5.25” woofer ve 3 full range sürücüyü tek bir uydu hoparlörde bulunduran bir ses sistemi Üründe yeni Point Source Audio teknolojisi bulunuyor. , J8989 uydu hoparlörü kullanarak çoklu kanal ses ( 5.1 dahil ) sinyali ve gerçeğe çok yakın ses efektleri üretebiliyor. J8989 subwoofer’ı ve uydu hoparlörü ile dinamik sinema sesi sunabilmektedir. Çünkü J8989 bulunan ses çipseti sol ve sağ ses sinyallerinden 3 kompozit ses sinyali sunuyor. Bu üç ses sinyali 3 sürücü aracılığıyla dışarı aktarılıyor. Sonuç merkezi kanallı mükkemel ses kalitesi.

Bunlara ek olarak J8989 ses , bass ayarları power switch ve ürünü herhangi bir ses aygıtına rahatça bağlamak için 3.5 mini jack girişi bulunmaktadır. Buna ek olarak ürünün uydu hoparlörünü istediğiniz yere konumlandırabiliyorsunuz. Kompakt olması sayesinde masanızda yer kaplamıyor ve kolay kurulum imkanı sunuyor. Üründe bulunan 360° surround özelliği sinema ve oyunlarda harika bir ses deneyimi sunuyor.

Sonraki Haber

Forum