Kaspersky'ye çok sert cevap geldi...

"Kaspersky'nin Türkiye'ye çirkin oyunu" başlıklı açıklamada bakın neler var neler...

HELYUM BİLİŞİM'in Türkiyede'ki ilk üç markadan biri olan Trend Micro ile Distribütörlük duyurusunun akabinde Kaspersky Lab tarafından yapılan açıklamayı buradaki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Kaspersky'nin bu sert açıklamasına, Helyum Bilişim'den çok daha sert bir yanıt geldi... "Kaspersky'nin Türkiye'ye çirkin oyunu" başlıklı açıklamada söylenenler şu şekilde...

Kaspersky'nin iddialarını yalanlayan Helyum Bilişim, İstanbul Kadıköy 4. Noter aracılığı ile farklı tarihlerde 2 kez ihtarname göndermiş olduğu halde Kaspersky yetkililerinden bir cevap alamadığını, mağdur duruma düşürüldüklerini ve basına yapılan bu açıklamaların asılsız olması neticesinde hukuki işlemleri bizzat başlatarak her türlü maddi ve manevi tazminat davası açacağını belirtti.

Açıklamanın devamı ise aynen şu şekilde:

"Helyum Bilişim uzun süre Kaspersky Türkiye Distribütörlüğünü yapmış güvenilir bir firmadır. Kaspersky ile olan çalışma süresi boyunca her türlü ticari etik değerlere sadık kalmıştır ve hiç bir zaman kullanıcıları kandırmamış, aldatmamıştır. Bu sonuna kadar da böyle devam edecektir."

Devamı, haberimizin ikinci sayfasında...

"Kaspersky'ye fazlasıyla taviz verdik"

Sonraki Haber

Forum