Kayıt defteri ile Windows'un gücüne güç katın

CHIP Online, Kayıt Defteri'ni kullanarak Windows'un verimliliğini artırmanın yollarını açıklıyor.

Microsoft'un ve elbette dünyanın en popüler yazılımı olan Windows işletim sistemi serisi, dünya genelinde milyonlarca bilgisayar tarafından kullanılıyor ve yeni bilgisayar kullanıcıları, bilgisayarlarla yine Windows platformu altında gerçekleştiriyor.

Kullanımı gayet basit olan ve sayısız yazılım desteğiyle birçok kullanıcının vazgeçilmezi olan Windows serisi işletim sistemleri, her ne kadar bu denli artılara sahip olsa da, bir noktadan sonra kullanıcıların canını fazlasıyla sıkan bir forma dönüşebiliyor. Her geçen gün biraz daha şişen Windows, ilk günlerini aratır hale geliyor.

Ancak bu elbette ki kaçınılmaz kaderiniz değil. Bu yazımızda Windows'unuzu güçlendirmeniz ya da hızlandırmanız için herhangi bir yazılım önermeyeceğiz. Aksine, genelde hep göz ardı edilen ancak Windows'un temel işlevlerini içerisinde barındıran Kayıt Defteri yani Registry'e değineceğiz.

Bu yazıyı okuduktan sonra siz de artık Kayıt Defteri'ni kullanarak Windows'unuzun verimliliğini nasıl arttırabileceğinizi öğrenmiş olacaksınız. Yazımızın devamını okumak için galeri sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum