Kobiler için açık kaynak devri

Her geçen gün değişen iş dünyası ihtiyaçlarına adapte olan yönetim çözümlerine merhaba deyin.

1TÇ ŞİRKETİ - TİCARİ ÇÖZÜM MERKEZİ Daha fazla kazanç ve hızlı çözümler sunar...
1TÇ''nin kullanıma hazır olan tüm uygulama çözümleri açık kaynak kodlu yazılımlar olup, programlamada ileri seviyede deneyime sahip olmayan uzmanlar tarafından çok kolay bir şekilde geliştirilebilir.

Statik çözümler sunan programlar, her geçen gün değişen iş dünyası ihtiyaçlarını yeterince karşılamamaktadır.

1C:İŞLETME 8 kullanıcılarına, iş dünyasının değişen koşullarına en hızlı adapte olma olanağı sunar. Değişen sektör taleplerine bağlı olarak, çağdaş kullanıcı artık sabit olan bilgi otomasyon yazılımlarını kullanmayı istemez, kendi ihtiyaçlarına göre özel işlevlerin eklenmesini ister.

1C:İŞLETME 8 platformu size en basit uygulama çözümlerinden başlayarak iş konunuz için en ideal uygulama çözümlerini ve paketlerini hazırlama imkânı vermektedir.

1C:İŞLETME 8 sistemi, sizlere, her müşterinin ihtiyaç ve isteğine göre tipik uygulama çözümleri geliştirmek, sektör uzmanlarına ve kurumsal müşterilere destek hizmeti verebilecek yeni bir faaliyet alanında çalışma ve kazanç fırsatı sunmaktadır.

1C:İŞLETME 8 uygulama çözümlerini satarak; sadece satışlardan değil, satışını gerçekleştirdiğiniz uygulamanın müşteri ihtiyaçlarına göre uyarlanmasından ve satış sonrası destek hizmetlerinden de kazanmanızı sağlar.

1C:İŞLETME 8 uygulama çözümleri, ihtiyaçlarınızı beklentilerinizin üzerinde karşılayarak sizi şaşırtabilir.

Tıklayın ve indirin:
Uygulama demomuzu sayfamızdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

A D V E R T O R I A L

Sonraki Haber

Forum