Konforlu bir laptop deneyimi isteyenler için!

Logitech'in yeni klavye ve fare seti, konforlu bir laptop deneyimi isteyenlerin hoşuna gidecek!

Logitech, daha konforlu bir laptop deneyimi yaşamak isteyenler için iki yıl klavye ve bir yıl mouse pil ömrüne sahip kablosuz  klavye-mouse seti Logitech MK240'ı tasarladı.

Logitech'in küçük boyutlu unifying alıcısı ile çalışan MK240'ın klavyesi, ince tuş tasarımı, standart tuş yerleşimi, şık ve ergonomik tasarımıyla yazma deneyiminize konfor katıyor. MK240, uzun ömürlü, sıvı dökülmelerine dayanıklı tasarımı ve sağlam eğimli ayakları sayesinde rahat ve sessiz kullanım sunuyor.

MK240'ın her iki elle kullanıma uygun, ergonomik tasarıma sahip mouse'u yüksek çözünürlükte optik izleme (1000dpi) ve düzgün imleç kontrolü sağlar.

MK240'ın gelişmiş 2.4 GHz kablosuz bağlantısı, kablolu bağlantının güvenilirliği ile kablosuz olmanın konfor ve özgürlüğünü sunuyor. Hiçbir karışıklık ve kesilme olmadan hızlı veri aktarma özelliği sunan bu teknoloji, 128-bit AES şifreleme özelliğiyle de bilgisayarınızla klavye ve mouse'unuz arasında aktarılan verinin güvenliğini garanti ediyor.

Logitech MK240'ın Ağustos ayında Türkiye'de satışa sunulması ve Türkiye için tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatının 69 TL (KDV Dahil) olması bekleniyor.

Sonraki Haber

Forum