Kulaklıkta kalite ve modayı yakalayın!

Ses performansının yanında modaya da önem veriyorsanız, işte kulaklık alternatifiniz!

Cep telefonu ve bilgisayar aksesuarlarından ev telefonlarına kadar uzanan ve tüketicinin ihtiyaçlarına göre sürekli gelişen bir ürün çeşitliliğine sahip Ttec, mevcut ürün ailesini yepyeni ürünlerle genişletmeyi sürdürüyor.

Bu sene bahar aylarında piyasaya sunulan ve şimdiye kadar kullanıcıların büyük ilgisini çeken Ttec Bubbles kulaklıklara 4 yeni renk daha eklendi. Daha önce pembe, mavi, siyah ve gri olmak üzere 4 farklı seçeneğiyle tüketiciye ulaşan Ttec Bubbles kulaklıklar, artık Beyaz, Mor, Kırmızı ve Turuncu severleri demutlu edecek.

Üstün ses performansıyla, müziği en kaliteli haliyle dinlemek isteyenlerin tercihi Ttec Bubbles, rengarenk görünümüyle kulakları da şenlendiriyor. Yeni 4 renkle beraber Ttec Bubbles kulaklıklar, aksesuarlarında modayı takip edenlerin ilk tercihlerinden biri olmaya devam edecek.

Kulaklığını çıkartmadan telefon konuşmanı yap!

Ttec Bubles'ın sunduğu özellikleri hatırlatmakta fayda var. Bunlardan özellikle biri, kullanıcıların günlük hayatına büyük kolaylık getiriyor. Tam dinlediğiniz şarkının en güzel yerinde telefon çalarsa Ttec Bubbles müziği otomatik olarak kesiyor ve kullanıcının tek tuşla telefon konuşmasını kulaklığı çıkartmadan yapmasını sağlıyor. Ayrıca yine aynı tuş ile şarkılar arası geçiş de yapılabiliyor.

Ttec Bubbles kulaklıklar Apple, Samsung, BlackBerry, HTC ve Sony cihazlarının tümüyle uyumlu.

Hafif tasarımıyla dikkat çeken Bubbles, yumuşacık kulak pedleri sayesinde de kulakları hiç rahatsız etmiyor. Kulaklığın boyu kulağa göre kolayca ayarlanıyor.

Ttec Bubbles kulaklıkların tavsiye edilen satış fiyatı 79.00 TL. Ürünler, Turkcell satış noktalarında ve seçkin teknoloji mağazalarında tüketici ile buluşuyor.

Sonraki Haber

Forum