Kuşadası ve Didim Yandex'in panoramalarında!

Türkiye'nin bu iki sevilen tatil beldesi, artık Yandex içerisinden panoramik olarak dolaşılabiliyor!

Artık Kuşadası ve Didim de internet üzerinden panoramik olarak gezilebilecek. Yandex.Haritalar'a eklenen 360 derecelik ve yüksek çözünürlüklü panoramalar sayesinde kullanıcılar, Didim'deki Apollon Tapınağı, Kuşadası Kalesi ve Davutlar Plajı gibi mekanları, diledikleri zaman ve bilgisayar başından ayrılmadan detaylı olarak görebilecek.

Akbük de dahil olmak üzere, Kuşadası, Didim ve çevresinin cadde ve sokak görüntülerinden oluşan yeni panoramalar, kullanıcılara mekanları tüm detaylarıyla görebilme, daha önce hiç gitmedikleri yerlerde kolayca yol bulma ve nereleri gezip göreceklerine önceden karar verebilme gibi imkanlar sunuyor. 

Yaklaşık 50 bin fotoğraf kullanılarak oluşturulan yeni serviste toplam, 341 km cadde ve sokak görüntüsünden oluşan 12 binden fazla panorama bulunuyor. Özel görüntüleme donanımlı arabalarla yapılan çekimler, Apollon Tapınağı ve Kuşadası Çarşısı gibi araba ile geçmenin mümkün olmadığı yerlerde, kameralar bisiklet üzerine yerleştirilerek veya elle taşınarak gerçekleştirilmiş.

Yandex.Haritalar hakkında

Kuşadası ve Didim'in yanı sıra Ankaraİstanbulİzmir, Bursa ve Kocaeli'nin panoramalarını da içeren Yandex.Haritalar, Türkiye'deki tüm şehirlerin ayrıntılı uydu görüntüleriyle kullanıcıların sokak planları üzerinde aradıkları adresleri, binaları ve bunlara karayolu üzerinden ulaşabilecekleri rotaları bulmalarına; ayrıca trafik durumuna dair en güncel bilgilere ulaşmalarına yardımcı oluyor. İstanbul'u deniz kıyısından da görüntüleyen Panorama servisi, Boğaziçi'ni Marmara'dan Karadeniz kıyılarına kadar gezme imkanı sunuyor.

Yandex.Haritalar'ın ayrıca iOSAndroidWindows Phone ve Java platformlarında çalışan mobil sürümleri de bulunuyor.

Sonraki Haber

Forum