Lenovo'dan çok ince hepsi-bir-arada PC

Lenovo'nun inceliğiyle etkileyen yeni hepsi-bir-arada bilgisayarı, Türkiye'de satışa sunuldu!

Lenovo'nun 3 CES Ödüllü çok ince masaüstü bilgisayarı Lenovo IdeaCentre A720 Türkiye'de satışa sunuldu. CES Fuarı'nda tanıtılan ürün, çoklu dokunmatik yüzeyi ve farklı açılardan çoklu kullanımı ile görenleri etkiliyor.

Çok ince bir hepsi-bir-arada modeli

Sadece 24.5 mm kalınlığındaki çerçevesiz ekranıyla All-in-One kategorisinin dünyadaki en ince modellerinden biri olarak adlandırılan A720, yüksek performanslı bilgisayar ve TV keyfini aynı anda yaşatmayı başarıyor. All-in-One serisinin bu en iddialı modeli, 27 inç büyüklüğündeki ekranı, yüksek çözünürlük (HD) desteği sunduğu gibi çoklu dokunmatik özelliklere de sahip. Cihaz, dik, açılı veya düz kullanım için uygun, yumuşak menteşeli ve ince bir tasarıma sahip. Ayrıca daha net bir görüntü için 10 noktaya duyarlı olan bu ekranın açısını 5 dereceden 90 dereceye kadar değiştirmek ve böylece iyi biri izleme keyfi yaşamak mümkün.

Ekrana yaklaşanı uyarıyor

Intel Core i7 işlemci ve NVIDIA GeForce grafik teknolojilerine sahip ürün,  Windows 7 Premium işletim sistemiyle geliyor. "Eye Distance System" teknolojisi kullanıcıları ekranla mesafe konusunda uyararak göz sağlığını koruyor. 8 GB bellek, 1TB kapasiteli disk, Wi-fi, Bluetooth, DVD okuyucu gibi özelliklere sahip A720, TV kumandası, kulaklık ve mikrofon gibi donanımlarıyla birlikte Türkiye pazarlarında yerini aldı.

Sonraki Haber

Forum