LEVEL 181 (Şubat 2012)

LEVEL'dan özel kapak konusu! Prototype 2 testi ve röportajı bu ay LEVEL'da!

Alex Mercer'ı unutup James Heller ile tanışma vakti geldi. Radical Entertainment tarafından geliştirilen ve Nisan ayında PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek olan Prototype 2'yi test etmek için Almanya'nın Münih kentine giden LEVEL ekibi, James Heller'ın macerasına tanıklık etmekle kalmadı ve yapımcılarla da röportaj yaptı. Oyuna dair izlenimler ve yapımcıyla yapılan röportaj, LEVEL'ın Şubat sayısının kapak konusunu Prototype 2 olarak belirledi.

Kapağına Prototype 2'yi taşımakla kalmayan LEVEL, bu ay tüm okurlarını hediye yağmuruna tutuyor. Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun'un üçüncü sayfasında yer alan promosyon kodları sayesinde Kehanet Online, Point Blank, Rappelz ve WolfTeam oyunlarında kendinize avantaj sağlayabileceksiniz. Öte yandan LEVEL'ın her ay dağıttığı LEVEL DVD'de bu ay üç online oyunun kurulum dosyası bulunmakta. Eğer Rappelz'i, WolfTeam'i ve ZombiRock'ı merak ediyorsanız, en yakın bayiden LEVEL'ın Şubat sayısını temin edip LEVEL DVD'den kuruluma başlayabilirsiniz.

LEVEL'ın Şubat sayısının içeriğinde yer alan önemli konular şöyle: 2011'in En İyi Ücretsiz Online Oyunları, alaplaya ve Olağan Şüpheliler dosya konuları; BioShock Infinite, Hitman: Absolution, Jagged Alliance: Back in Action, XCOM ve XCOM: Enemy Unknown ilk bakışları; Asura's Wrath ve Resident Evil: Operation Raccoon City testleri; AMY, Choplifter HD, Final Fantasy XIII-2, QU.B.E. ve The King of Fighters XIII incelemeleri...

İçeriği tamamı için tıklayın.

Sonraki Haber

Forum