LG yeni IPS monitörlerini tanıtıyor

LG, IPS teknolojisine sahip bu yeni monitörlerini CES'te tanıtıyor! İşte firmanın yeni modelleri...

LG, Las Vegas'ta gerçekleşen CES Fuarı'nda yeni IPS monitörlerini tüketiciyle buluşturuyor. Bu yüksek kalibreli inovatif ürün serisi, bu işin uzmanları ve günlük kullanım için tasarlanarak eğlence için uyumlu olmakla birlikte profesyonel uygulamalar ve touch-based etkileşimini de kapsıyor. UltraWide,  ColorPrime ve Touch 10 modelleri 2013 için tam bir benchmark oluşturacak nitelikte.

LG IT Ürünleri Başkan Yardımcısı Il Geun Kwon yeni ürünlerden bahsederken sözlerine şöyle devam etti; "LG yıldız IPS teknolojisi ile son derece uzmanlaşmış işlevleri harmanlamaya odaklandı. Bu üç monitör sınırları zorlayacak ve insanların beklentilerini yeniden şekillendirecek."

UltraWide Monitor

LG'nin EA93 UltraWide monitörleri dünyanın 21:9 oranındaki ilk ekranları olmakla birlikte 29 inç'lerde geniş bir ekran ve multimedya özellikleri sunuyor. Film izlerken iyi bir alternatif olan ürün LG'nin etkileyici Cinema Screen tasarımına da sahip. Açık pencereleri manüel olarak yeniden boyutlandırmak ve her açık pencereyi konumlandırmak yerine, basit birkaç tıklama ile kullanıcının hızlı bir şekilde programları düzenlemesi yeterli oluyor.

Dual-Link özelliği ile monitör, iki ayrı cihaza bağlanabiliyor. (Notebook, akıllı telefon, PC'ler, kameralar veya harici sabit diskler gibi) UltraWide monitörün sağladığı verimlilik, bankacılar, araştırmacılar, grafik tasarımcılar, gazeteciler ve diğer profesyoneller tarafından da takdir edilir nitelikte.

Touch 10 monitör

ET83 Touch 10 monitör, 10 parmak dokunuşla Windows 8'i üst düzeyde kullanılmasını sağlayan bir ürün özelliği taşıyor. LG'nin 23 inçlik Touch 10 monitörlerinde olduğu gibi bu dokunmatik ekranlarda da 10 parmağınızı aynı anda kullanabilme şansı tanıyor. Bu özellik aynı zamanda, Windows 8'i kullanırken klavyeyi daha hızlı ve daha doğal bir yazma deneyimi ile kullanmayı da mümkün kılıyor.

ColorPrime Monitor

EA83 ColorPrime monitör ise film yapımcıları, fotoğraf sanatçıları, tasarımcılar ve diğer grafik profesyonelleri için iyi bir görüntü ve renk kalitesi sunuyor.  2560 x 1440 piksel kalitesinde bir görüntüye sahip bu monitör, aynı zamanda 90 derece dönebilme özelliği ile grafikerlerin işlerini görüntülemeleri ve ayarlamaları için alternatif bir ürün olma niteliği taşıyor.

Sonraki Haber

Forum