Lightning konektörlü kablosuz hoparlör!

Lightning konektörlü Apple cihazları için üretilen bu istasyon, film ve oyun keyfinizi katlayacak!

JBL OnBeat Venue LT ilk lightning konnektörlü kablosuz hoparlördür. Lightning konektörlü Apple cihazları için sadece dock ve şarj görevi görmez. Aynı zamanda kablosuz olarak müzik dinlemenizi, film izlemenizi ve istediğiniz oyunu keyifle oynamanızı sağlar.

iPhone 5, iPad (lightning konnektörlü), iPad Mini, iPod Touch ve diğer Apple cihazları  ile uyumlu olan OnBeat Venue LT, herhangi bir Bluetooth teknolojisine sahip cihazlardan da kablosuz ve temiz ses akışı sağlar. Küçük bir kutudan büyük ses verebilen cihaz, 30 watt gücünde amplifikatöre sahiptir. İki güçlü tam erişimli,  odayı dolduran ses ve olağanüstü bas  deneyimi yaşatan JBL sürücüleri mevcuttur.  Harman True Stream teknolojisi ile Bluetooth üzerinde iyi ve kesintisiz bir ses akış garantisi verir. Harman International tüm ürünlerinde en son ve en gelişmiş bağlantı seçenekleri ile yüksek kaliteli ses sunar.

Slipstream port teknolojisine sahip JBL OnBaet Venue LT dinleyenlere güçlü ses ve büyüleyici bas sunar.  Son teknolojileri JBL'in efsanevi sesi ile birlikte bulacağınız  siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip  JBL OnBeat Venue LT ile hayatın keyfini çıkarın.

Sonraki Haber

Forum