Marshall'dan müzik severlere akıllı telefon

Ses ürünleriyle tanınan dev isim, akıllı telefonlara el attı ve bu müthiş telefonu ortaya çıkardı!

Amplifikatör, Kulaklık ve Bluetooth Hoparlör üreticisi Marshall, müzik severlere hitap edecek yeni bir akıllı telefon geliştirdi. London isimli cihaz Android Lollipop işletim sistemi ile çalışıyor.

Genişletilebilir 16GB dahili depolama alanı ve 2GB RAM sunan Marshall London, 1.4Ghz hızında dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemciye sahip. Cihaz ayrıca, 4.7 inç 720p IPS ekran ve 8 Megapiksel kalitesinde kamerayla donatılmış.

Ürünün ön tarafına yerleştirilmiş iki adet stereo hoparlör son derece güçlü. Bu nedenle Marshall London'ın dünyanın en yüksek sesli telefonu olabileceği belirtiliyor. Müzik severlere yönelik olarak geliştirilmiş bu akıllı telefon, yüksek kalite ses performansı sunabilecek Wolfson WM8281 Audio Hub gibi teknolojilere sahip.

Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, 4G LTE özellikleriyle gelecek olan Marshall London, sunmuş olduğu çift kulaklık çıkışıyla, iki farklı ses kaynağına çıkış verebilecek. Ürünün, Ağustos ayı içersinde 585 dolarlık bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Sonraki Haber

Forum