Meizu 15 Plus, Samsung Exynos ile Gelecek!

Meizu 15 Plus, Samsung Exynos 8895 işlemci ile güçlenecek. İşte yeni telefon hakkında yeni detaylar...

Samsung, Exynos işlemcileriyle son yıllarda Qualcomm'a bir anlamda rakip olmuş ve kendi akıllı telefonlarda ABD ve Çin dışında Exynos yonga setlerini tercih etmeye başlamıştı. Şimdi yonga setlerini diğer markalarla da paylaşmaya başlayan Güney Koreli şirket, amiral gemisi segmenti işlemcisini Meizu'ya verecek.

Meizu'nun gelecek akıllı telefonu 15 Plus için iyi bir işlemci desteğinde bulunan Samsung, selef amiralinde kullandığı Exynos 8895 yonga setini, bu telefonun kalbine yerleştirecek. Meizu'nu 15'inci yılına özel olarak geliştirilen Meizu 15 Plus, böylece yüksek performans gösterecek özel bir telefon olacak.

Daha önce Galayx S8, Galaxy S8+ ve Note 8 modellerinde kullandığı Exynos 8895 işlemcisi ile Meizu 15 Plus'ı amiral gemisi akıllı telefonlar arasına sokacak olan Samsung, şu anda yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ta ise bilindiği üzere Exynos 9810 işlemcilerini kullanıyor.

Meizu 15 Plus hakkında bilinen diğer detaylar arasında ise, telefonun 6 GB RAM ve 3430 mAh kapasitesinde bir bataryaya sahip olacağı bulunuyor. Ayrıca telefonda 6 inç QHD ekran, 12 MP ve 20 MP çift arka kamera dizilimi ile 20 MP ön kamera yer alacak.

Şimdilik 300 Euro civarında bir fiyatla satışa sunulacağı tahmin edilen Meüzu 15 Plus, piyasaya ne zaman çıkacak, şimdilik bilinmiyor.

Sonraki Haber

Forum