Microsoft Lumia 550, çok net sızdı!

Microsoft'un 6 Ekim'de tanıtacağı sürpriz Lumia'sından çok net kareler internete sızdı!

Microsoft'un 6 Ekim'de tanıtacağı yeni Lumia modelleri hakkındaki sızıntılar tam gaz devam ediyor. Daha önce, Lumia 950 ve 950 XL ile birlikte, sürpriz bir Lumia 550'nin gelebileceğini sizlere duyurmuştuk. Bu defa ortaya çıkan haberler daha somut. Hemen yukarıdaki, Microsoft'un orta seviyeli yeni telefon modeli Lumia 550'ye ait görsel olabilir.

Rusya'nın OneTile isimli teknoloji sitesinin yayınladığı habere göre yukarıdaki fotoğraf, Lumia 550'ye ait. Mavi rengiyle dikkat çeken ve Microsoft'un daha önceki Lumia modelleriyle birebir benzerlik gösteren Lumia 550, yine alışık olduğumuz gibi polikarbon bir gövdeden oluşuyor.

Lumia 550'nin ön yüzünde dikkat çeken bir detay, sağ köşesinde bulunan kamera. Selfie fotoğraflarına "evet" diyecek olan Lumia 550'nin ekran boyutuysa 4.7 inç. 720p ekran çözünürlüğüyle gelecek olan telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 210 bulunuyor. 1.1 GHz frekansında çalışan ve dört çekirdekli olan işlemcinin yanında bulunan depolama kapasitesi ise 8 GB olarak tercih edilmiş. Elbette buna ek olarak microSD kart slotu da telefonda yer alıyor.

Mavi rengin yanı sıra kırmızı, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle de geleceği bilinen Lumia 550'yi çok yakında göreceğiz. Microsoft'un 6 Ekim'deki etkinliğinde Lumia 550'nin yanı sıra Lumia 950 ve Lumia 950 XL de tanıtılacak. Yine bunlara ek olarak Surface Pro 4 ile Microsoft Band 2'yi de bu tarihte görmeyi umuyoruz.

Sonraki Haber

Forum