Microsoft, Windows Insider Programının 9. yıldönümünü özel sürprizlerle kutluyor

Microsoft, Windows Insider Programının 9. yıldönümünü yayınladığı yeni duvar kağıtları ve Insider'lar için bazı küçük sürprizlerle kutluyor.

Microsoft, 1 Ekim 2014 tarihinde Windows 10'un ilk teknik ön izleme sürümünü piyasaya sürdü. Bu aynı zamanda Windows Insider Programı olarak bilinen programın da başlangıcıydı. Dokuz yıl sonra program, Windows güncellemelerini genel kullanıma sunulmadan önce erken sürümlerini almak isteyen kişiler için hala güçlü bir şekilde devam ediyor.

Microsoft, Windows Insider Programının 9. yıldönümünü birkaç farklı şekilde kutluyor. Windows Insider Beta Channel blog yazısında şirket, Insider programının tüm üyelerinin Feedback Hub uygulamasında kırmızı kadife katmanlı 9. yaş günü pastasına benzeyen özel bir rozet alacağını belirtti.

Microsoft ayrıca Insider Preview programının 9. yıldönümünü kutlamak için iki yeni duvar kağıdı yayınladı. Biri açık temaya sahipken diğeri koyu temaya sahip.

YouTube'da yayınlanan Windows Insider Webcast'i, Copilot ve daha fazlasının eklenmesi gibi mevcut Insider yapıları ile ilgili tartışmaların yanı sıra programın geçmişine bir göz atmak için zamanda geriye gidiyor.

Windows Insider Programı o kadar başarılı oldu ki Microsoft işinin diğer bölümleri için başka Insider programları başlatmaya karar verdi. Bunlar arasında 2016 yılında başlatılan Xbox Insider Programı ve ilk olarak 2015 yılında başlatılan Office Insider Programı (daha sonra Microsoft 365 Insider Programı olarak yeniden adlandırıldı) yer aldı.

Sonraki Haber

Forum