Microsoft'tan süpriz bir online uygulama!

Microsoft'un sunmaya hazırlandığı yeni online uygulaması, yanlışlıkla yayınlandı; tüm ipuçları ortaya döküldü!

Microsoft, AppSource adı verilen ve oldukça ses getireceğe benzeyen bir online iş uygulaması üzerinde çalışıyor. Söz konusu uygulama, iş yerlerinin halihazırda kullandıkları Power BI ve Dynamics AX gibi Microsoft ürünlerini daha da güçlendirmek için gereken yazılımı bulmalarına yardım edecek.

Geçtiğimiz Salı gecesi appsource.microsoft.com'da mevcut olarak görünen AppSource şu an için bu adresten erişilemiyor. İlgili sayfada yapılan açıklamada kullanıcıların bu site üzerinden Microsoft ve belirli ortakların hazırladığı teklifleri ücretsiz olarak deneyebilecekleri belirtiliyor.

Microsoft'un aslında henüz duyurusunu yapmadığı bu özellik firmanın AppSource için hazırladığı sitenin kazara bir süreliğine yayınlanmasıyla ortaya çıktı.

Microsoft'un yayınladığı tanıtımda uygulamalarının AppSource'da yer almasını isteyen geliştiricilerin ücretsiz bir deneme süresinin yanında uygulamaların Microsoft'un bulut tabanlı kimlik doğrulama hizmeti Azure Active Directory'yle entegre olmasına izin vermeleri gerekiyor.

Sonraki Haber

Forum