Mobil Dünya Kongresi 2012'den beklenenler!

Samsung, Sony, HTC ve diğerleri: İyice yaklaşan MWC etkinliğinde hangi bombalar patlayacak?

Her sene düzenlenen Mobil Dünya Kongresi oldukça yaklaştı (MWC 2012). Dünyanın en iyi mobil cihazlarının tanıtıldığı fuarda bu seneye dört çekirdekli cihazların öne çıkması bekleniyor. Barcelona'da faailyet gösteren MWC 2012, 27 Şubat'ta başlayacak.

Mobil cihazların işlemcilerindeki bu gelişme, cebinizin yüksek çözünürlüklü ekranında konsola yakın bir oyun deneyimi yaşayabilmeniz olacak. İşte MWC 2012'de önde gelen üreticilerden beklenenler.

Samsung

Fuarda Samsung Galaxy S III'ün tanıtılması bekleniyor. Telefonun dört çekirdekli olup olmadığı, sızan resimlerin gerçek olup olmadığı, 3 boyutlu ekrana sahip olup olmadığı yoğun bir şekilde tartışılıyor.

Samsung'un her sene MWC'de birkaç yeni cep tanıttığını düşündüğümüzde, bu sene de yeni bir Star 3, Ace Plus ve fazlasını bekleyebiliriz. Yeni bir Galaxy Tab ise yakın zamanda beklenmiyor.

Sony, HTC, Nokia, ZTE ve diğerlerinden beklenenler

Telefon ve tablet melezi PadFone

Sony

MWC 2012, Sony'nin Sony Ericsson'un yerini aldığı ilk etkinlik olacak gibi görünüyor. Sony Xperia S ile tanışmıştık, ancak etkinlikte Xperia Nypon ve Kumquat'ın da tanıtılması bekleniyor. Yeni bir Neo ve Arc tanıtılması olasılığı mevcut.

HTC

Hisseleri 2011'de değer kaybeden Tayvanlı firma, MWC'deki etkisiyle göze çarpıyor. Bu sene de durum aynı olacak gibi görünüyor. HTC Edge ile dört çekirdekli bir cep tanıtacak olan firma, iki çekirdekli ceplerinin arasında HTC Ville'ı da ekleyecek.

Nokia

Son birkaç senedir MWC'nin geleneğine pek uymayan Nokia, bu sene Stephen Elop ile önemli açıklamalar yapabilir.

ZTE

TechRadar'a göre ZTE, yeni Android ve Windows Phone modelleri tanıtmayı planlıyor. ZTE'nin yeni bir tablet tanıtacağı da söylenenler arasında.

Asus

Asus, MWC'de genellikle büyük ses yaratmasa da merakla beklenen tablet ve cep karışımı cihaz PadFone'u daha detaylı bir şekilde gözler önüne serecek.

Microsoft

Microsoft, MWC'de son iki senedir ilgi çekici ürünler tanıtıyor. Söylentiler arasında Windows Phone'un düşük sistemlerde çalışan Tango sürümünün tanıtılacağı ve hatta Windows Phone 8'in ("Apollo") tanıtılacağı var.

Sonraki Haber

Forum