Moto G ve Moto E, hiçbir yere gitmiyor!

Bir süredir artık üretilmeyeceği konuşulan iki efsane telefon modeli, şimdilik hiçbir yere gitmiyor!

Lenovo'nun Motorola markasını artık kullanmayacağı, bunun yerine üst seviye modellerde Moto markasını, alt seviyede ise Lenovo markasını kullanmaya kara verdiği artık bilinen bir gerçek. Bu yüzden, Motorola'nın uygun fiyatlı modelleri Moto G ve Moto E serisinin artık devamının gelmeyebileceği konuşuluyordu. Fakat firmadan yapılan yeni bir açıklamaya göre, her iki seri de henüz emekliye ayrılmayacak.

Motorola yetkilileri tarafından The Verge'e yapılan açıklamada "bir araya getirilen Motorola ve Lenovo portfolyosunun sadeleştirildiği, fakat en başarılı akıllı telefon modelleri Moto G'yi ya da Moto E'yi emekliye ayırmak gibi bir planlarının olmadığı" belirtildi. Son yıllarda Motorola'nın en başarılı cihazlarının Moto G ve Moto E adı altında piyasaya sürüldüğünü düşünürsek söz konusu karar aslında şaşırtıcı değil.

Bu kafa karışıklığının nedeni ise Motorola tarafından yayınlanan bir blog gönderisinde Lenovo'nun Vibe modelinin bundan böyle Motorola'nın uygun fiyatlı ürün modelleri açısından odak noktası olacağının belirtilmesiydi. Yine dün yaptığı bir doğrulamayla 2016'daki cihazlarının bir parmak izi tarayıcısıyla geleceğini belirten Motorola'nın Moto G ve Moto E gibi görece uygun fiyatlı modellerinde söz konusu teknolojiyi görmek oldukça heyecan verici olacak.

Sonraki Haber

Forum