Muhteşem Bir HTC 11 Geliyor!

HTC 11'in sahip olacağı söylenen bu özellikler eğer gerçekse, müthiş bir amiral gemisi bizi bekliyor demektir!

HTC 10 dünya çapındaki satış rakamları açısından çok büyük bir etki bırakmamış gibi gözükse de birçok kişi tarafından takdirle karşılanan bir akıllı telefon modeliydi. Bu da doğal olarak firmanın 2017'de görücüye çıkarmasını beklediğimiz bir sonraki amiral gemisi açısından da önemli beklentiler oluşturdu.

Öyle görünüyor ki HTC 11'e dair ilk ipuçları yine birçok kişiyi şimdiden oldukça heyecanlandırmaya yetecek. TechRadar'ın oldukça güvenilir bir Çinli kaynağa dayandırdığı rapora göre cihaz Snapdragon 835 işlemcinin yanında 5.5 inç'lik 2560 x 1440 piksel ekranla gelecek.

Söylentiler ayrıca cihazın 8 GB RAM desteğinin yanında 256 GB dahili bir depolama alanıyla geleceğine işaret ediyor. Cihazın ekranının da çerçevesiz olacağı da yine daha önceki tahminlerde olduğu gibi bu en yeni dedikoduda da öne sürülenler arasında.

Çift lens desteği, 12 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel ön kamera ve 3700 mAh bataryayla geleceği söylenen cihazın bütün bu olası özelliklerinin gerçeğe dönüşmesi halinde bizi her açıdan oldukça sağlam bir telefonun beklediğini söyleyebiliriz.

Sonraki Haber

Forum