Nintendo Switch'ten İlk Kötü Haber Geldi!

Sayısız dedikodunun ardından geçtiğimiz günlerde ilk kez ortaya çıkan yeni konsoldan, onu bekleyenleri üzecek bir haber geldi!

Kısa bir süre önce ilk kez ortaya çıkan Nintendo'nun yeni oyun konsolu, hibrit yapısıyla göz doldurmuştu. Bir süredir Nintendo NX olarak beklediğimiz yeni konsol, Nintendo Switch adıyla da ters köşe yapmıştı. Şimdi bir ters köşe de, Nintendo oyuncularına geliyor: Nintendo'nun yeni oyun konsolu Switch, Wii U ve 3DS oyunlarını desteklemiyor.

Evet, yeni yapısıyla göz dolduran Nintendo Switch, Wii U ve 3DS sahiplerini ise biraz üzecek gibi görünüyor. Zira bu kişiler, Wii U ve 3DS oyunlarını Switch'te oynama hayali kuruyorsa, eski konsollarını raftan indirmek zorunda kalacak. Zira yeni konsol yeni kart sistemiyle eski oyunlara destek vermeyecek.

Öte yandan batarya ömrüne ilişkin ilginç bir bilgi geldi. Switch, mobil oyunculuğu destekleyecekse, iyi bir pil ömrü sunması gerekiyor. Bu konuda Nintendo tarafından verilen bilgiye göre, Switch, mobil oyunculuğu destekleyecek ölçüde bir pil ömrü sunacak. Fakat bunun ne kadar süre olduğu henüz ortaya çıkmış değil. Gelen söylentilere göre ise Switch, 3 saatlik pil ömrü sunacak. Bunun ne derece doğru olduğunu, cihazı gördüğümüzde söyleyeceğiz.

Sonraki Haber

Forum