Notebook'ta yaz indirimleri!

Vatan Bilgisayar'dan notebook'lara özel yaz indirimleri! Dahası bu akşama kadar özel bir şans...

Bilgisayar'da yaz fırsatları tüm hızıyla sürüyor. Samsung ve Packard Bell marka notebook'ların World'e özel 5 taksitte sunulduğu kampanyada her iki marka da nakit alımlarda çok özel sabit kur fırsatıyla sunuluyor.

Tüm Samsung notebook'lar 26 Temmuz 2010 Pazartesi akşamına kadar nakit alımlarda 1 ABD Dolar 1,19 TL sabit kur üzerinden satılıyor. Kampanya tüm Vatan Bilgisayar ve Vatan Notebook Mağazaları ile Vatanbilgisayar.com web sitesi ve çağrı merkezinde geçerli.

Bunun yanında yıl boyu onlarca kampanyanın gerçekleştiği Vatan Notebook Mağazaları'nda halen tüm notebook'lar World'e özel 5 taksitte %18 KDV kadar indirim fırsatıyla sunuluyor. Vatan Bilgisayar Mağazaları'nda ise tüm TV'lerde nakitte World'e özel 12 taksit ve %18 KDV kadar indirimi fırsatı da devam ediyor!

Vatan Bilgisayar Hiperstore'larında görev yapan ve teknoloji konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşmış satış danışmanları, teknoloji tutkunlarının ihtiyaç ve beklentilerini dinleyerek onları en uygun ürüne yönlendiriyor. Böylece doğru teknolojiyi seçmek ve bütçeye en uygun alışverişi yapabilmek mümkün oluyor. Vatan Bilgisayar müşterileri düzenlenen kampanyalarla monitör, cep telefonu, dijital fotoğraf makinesi ve benzeri birçok ürüne çok özel fiyatlarla sahip olabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum