NVIDIA Studio’da 3D Sanatçısı Jae Solina Cyberpunk Dünyasını Paylaşıyor

NVIDIA Studio, Omniverse Machinima, Reallusion iClone Connector ve Blackmagic Design'ın DaVinci Resolve yazılımında 3D içerik oluşturmayı destekliyor.

NVIDIA Studio’nun yaratıcı içerik serisinde, öne çıkan tasarımcıların çizimleri paylaşılırken, onların yaratıcı ipuçları ve püf noktaları da sunuluyor. Ayrıca NVIDIA Studio teknolojisinin yaratıcı iş akışlarını nasıl hızlandırdığının gösterilmesi hedefleniyor.

JSFILMZ takma adını kullanan 3D tasarımcı Jae Solina, iki gizli kişi arasındaki gergin değiş tokuşun gizemle örülü bir hikayesi olan Cyberpunk kısa filminin yapımındaki benzersiz 3D yaratıcı iş akışını paylaşmak için bu hafta NVIDIA Studio’ya konuk oluyor.

İyi bir film tutkunu olan JSFILMZ, yenilikçi kuşak film yönetmenleri Christopher Nolan, David Fincher ve George Lucas'tan ilham alıyor. Onların teknik yeteneklerini ve heyecan verici olay örgüleri ile zenginleştirilen hikâye anlatma yeteneklerini birleştirmelerini beğeniyor. Cyberpunk kısa filmi, zengin, canlı renklerle tamamlanan ray-traced aydınlatması ve gölgeler ile yansımalarla çarpıcı bir gerçeklik sunuyor.

JSFILMZ, Omniverse Machinima uygulamasını ve Reallusion iClone Connector'ı kullanarak 3D tasarım koordinasyonu ve ortam simülasyonu için NVIDIA Omniverse platformuyla hızlı bir şekilde filmi yalnızca bir günde yaratıyor. NVIDIA RTX A6000 GPU ve GeForce RTX 3070 Dizüstü Bilgisayar GPU'su kullanan sistemler arasında kolaylıkla geçiş yapabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum