Philips'in yeni LED Smart TV'si geliyor!

Philips TV'nin 5500 serisi LED Smart TV modeli bu ay raflardaki yerini alıyor. İşte özellikleri...

Bu yıl 8 yeni TV serisini kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanan Philips TV, 5500 serisi Smart TV teknolojisine sahip son modeliyle görüntü kalitesini yeni bir boyuta taşıyor. 81cm (32 inç) ile 117cm (46 inç) ekran genişliği seçenekleriyle pazara sunulan seri, Nisan ayından itibaren 1899 TL'den başlayan fiyat seçenekleriyle raflardaki yerini alıyor. Yeni Philips TV 5500 serisi yenilikçi bir çok teknolojinin yanı sıra açık gümüş rengi, metal çerçevesi ve ince tasarımı ile göz dolduruyor.

Smart TV ile kumanda sizde

Yenilikçi, şık ve işlevsel televizyon serilerini internetin olanaklarıyla birleştiren Philips Smart TV'ler, televizyon teknolojisindeki son gelişmelere paralel olarak daha da akıllanıyor. "Simply Share", "Control", "Net TV" ve "Program" gibi Smart TV teknolojilerinin hepsine sahip olan 5500 serisinde kullanıcılar, televizyon programlarını durdurup kaldıkları yerden tekrar izleyebiliyorlar. Ayrıca, kaçırdıkları programları sabit diske kaydedip sonradan izleme şansına da sahipler.

5500 serisi TV'lerde 3D keyfi

Philips'in geliştirdiği yeni 3D seçenekleri sayesinde 5500 serisi TV kullanıcıları, 3D filmleri yüksek kalitede izleme şansına da sahip oluyor. Yüksek kalitede 3D görüntü sunan 5500 serisi TV'lerde görüntü ayrıca 2D'den 3D'ye çevrilebiliyor. Bu akıllı televizyonlarla kolayca entegre olan 3D gözlükler ise, tüketicilere gözlerini yormadan uzun süreli izleme deneyimi sunuyor.
Evde gerçek bir 3D deneyimi sunan 5500 serisi Smart TV'ler, büyük ekranda oyun keyfi yaşamak isteyen kullanıcılar için de ideal. Televizyonlardaki "oyun modu", iki kişilik oyunlarda, her kullanıcının kendi oyununu tam ekran olarak görmesini ve oynamasını sağlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum