Powerbeats 4 Tamamen Kablosuz Olabilir

Ortaya çıkan yeni bir iddia, Apple'ın tanıtacağı bir sonraki Beats ürününün AirPods ile aynı özellikleri paylaşabileceğini öne sürüyor!

Apple, yeni kulaklık ürünlerini tanıtmakta hız kesmeyecek: Yeni bir söylenti, şirketin Powerbeats kulaklıklarının tam kablosuz bir versiyonunu gelecek ay içerisinde tanıtacağını öne sürüyor.

Mevcut Beats Powerbeats 3 modeli teknik olarak halihazırda kablosuz bir kulaklık modeli. Ancak modelde iki kulaklık arasında bir bağlantı kablosu bulunuyor. CNET'e göre ise Apple, Beats kulaklıklarına AirPods dönüşümünü getirerek iki kulaklık arasındaki kabloyu ve kablodaki mevcut kumandayı kaldırmayı planlıyor.

Söz konusu yeniliğin başka ne getireceği şu an için belli değil ancak Apple'ın tanıttığı yeni AirPods göze alındığında Beats'in yeni kulaklık modeli için kablosuz şarj desteğinin yolda olması beklenilebilir. CNET, söz konusu iddiayı Apple'ın parça tedarikçileri ile yakın iletişim halinde olan bir kaynaktan adlığını belirtiyor ve söz konusu kaynağın daha önce de güvenilir bilgiler verdiğini açıklamalarına ekliyor. Bu sebeple Beats'in yeni bir ürüne kavuşması konusunda pek bir şüphemiz yok- doğrusu, Apple'ın bir yeni PowerBeats ürünü tanıtmaması daha ilginç bir durum olurdu.

Apple, daha önce de Beats ve AirPods kulaklıklarını 2016 yılında yakın zamanlarda tanıtmıştı. Bu sebeple AirPods'un tanıtımını yakın zamanda bir Beats kulaklık tanıtımının takip etmesi, akla yatan bir ihtimal. Özellikle Apple'ın AirPods'un yeni nesli ile tanıttığı ve daha hızlı bağlantı, daha uzun pil ömrü ve eller serbest olarak Siri erişimi sunan H1 işlemcisinin yeni Beats kulaklıklarında da yer alması beklenen özellikler arasında. Bunun gerçekten olup olmayacağına dair net bir bulgu yok ancak Nisan ayısında yapılacak tanıtım ile kısa sürede bu sorunun cevabı da ortaya çıkmış olacak.

İddiada yer alan tanıtım etkinliğinin Nisan ayında yer alacak olması durumunda bugün gerçekleşecek olan Apple etkinliğinde yeni bir Beats kulaklığının tanıtılması oldukça düşük bir ihtimale sahip olacak. Bunun yerine Apple, etkinliğin tamamını yeni video yayın serivisini tanıtmaya ayırabilir.

Sonraki Haber

Forum