Ripple, SEC’in temyiz kararına karşı çıktı

Ripple, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) temyiz başvurusu kararına karşı çıktı.

Ripple, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) temyiz başvurusu kararına karşı çıktı. Kurum, devam eden davada temyize gidilmesini gerektirecek ‘olağanüstü bir durum’ olmadığını söyledi.

Ripple Labs, SEC’in temyiz adımını değerlendirdi. Davadan kısmi zaferle ayrılan Ripple, SEC’in temyize gitmesini eleştirdi. Şirket, SEC’in geçici temyiz başvurusuna karşı olduğunu dile getirdi.

Ripple avukatları konu ile ilgili hakim Analisa Torres’e bir mektup gönderdi. Mektupta, SEC’in başvurusunun reddedilmesi gerektiği belirtildi. SEC’in nihai kararın ardından temyize gitmesinin daha uygun olduğu vurgulandı. Avukatlar, SEC’in talebinin hukuk sorunu olduğunu ifade etti. Avukatlara göre SEC’in talebi, incelenmesi gereken yeni bir yasal sorun ortaya çıkarmadı. SEC’in mahkemenin konuyla ilgili yanlış karar verdiği yönündeki argümanın da yeterli olmadığına dikkat çekildi.

Ripple‘ın Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty, mahkemenin yasal prosedürden ayrılmasını gerektirecek herhangi bir olağanüstü durum bulunmadığını söyledi. Ripple, temmuz ayında XRP’nin menkul kıymet statüsüne ilişkin kısmi bir zafer kazanmıştı.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum