Samsung rekor peşinde: Koreli dev, Dünyanın en büyük ekranını kuruyor

Samsung, dev ekranı The Wall'u dünyanın en lüks tatil beldelerinden birine kurarak pazarlamasını bir üst seviyeye taşıdı: Atlantis The Royal, Dubai.

Samsung, dev ekranı The Wall'u dünyanın en lüks tatil beldelerinden birine kurarak pazarlamasını bir üst seviyeye taşıdı: Atlantis The Royal, Dubai.

Atlantis The Royal, Kerzner International'ın Dubai'deki Palm Jumeirah'da açtığı yeni bir tatil köyü. Şirket, Samsung'un The Wall ekranının yanı sıra hem iç hem de dış mekanda Samsung Smart Signage ekranları da kurdu.

Atlantis The Royal'in büyük açılışı 2023'te yapılacaktı ve bu lüks tesisin konuklarına ve ziyaretçilerine yeni bir deneyim sunabilmesi için daha iyisine ihtiyacı vardı. Tesis, Samsung'un en son teknolojisi olan The Wall ve Smart Signage ekranlarıyla mükemmel bir şekilde tamamlandı. Atlantis Dubai Bilgi Teknolojileri Başkan Yardımcısı Anthony Lynsdale, "Benzersiz bir otel deneyimi yaratmamıza ve sürdürmemize yardımcı olacak Samsung'un teknolojisinin ve uzman ekibinin hem kalitesine hem de güvenilirliğine güveniyoruz," derken, Dubai'deki Atlantis The Royal, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesinde Samsung Micro LED ekran The Wall'u kuran ilk otel olmuş durumda.

Ekran 146 inç boyutunda ve 4K (3,840 x 2,160) çözünürlüğünde olup tesisin en lüks konuk süiti olan Royal Mansion'a yerleştirilmiş. Ayrıca, tesis genelinde konukları eğlendirmek için çeşitli Samsung Akıllı Tabelalar da kurulmuş. Ayrıca Smart Signage ekranları lobi, otelin spa'sı, spor salonu, açık sonsuzluk havuzu, ceviche bar, restoranlar, toplantı odaları ve daha birçok alana da yerleştirilmiş durumda.

Sonraki Haber

Forum