Samsung Galaxy Watch 7 Pro piyasaya hiç çıkmayabilir; ama...

Yeni iddiaya göre Samsung, Galaxy Watch 7 Pro'dan tamamen vazgeçebilir. Ama onun yerini boş bırakmayı da düşünmediği kesin. Peki, Galaxy Watch 7 Pro'nun yerini hangi yeni model alacak?

Samsung, son gelir duyurusu sırasında, gelecekte daha fazla premium Galaxy Watch modeli piyasaya süreceğini açıkladı. Daha sonra ortaya çıkan bir haber de, Samsung’un Galaxy Watch 7 modellerinden biri için kare bir tasarıma geçebileceğini önerdi. Şimdi ise, kısa bir süre önce yayınlanan bir haber, Samsung’un Galaxy Watch 7 Pro’dan vazgeçerek Galaxy Watch Ultra’yı tercih edebileceğini söylüyor.

Yazılım veri tabanında bulunan son verilere göre Samsung’un Galaxy Watch 7, Galaxy Watch 7 Classic ve Galaxy Watch Ultra olmak üzere üç yeni akıllı saat sunması bekleniyor. Android Headlines’ın bildirdiğine göre Samsung, sekiz adet One UI Beta test yapısı oluşturdu ve Koreli dev, Galaxy Watch Ultra için One UI Beta’yı test ediyor. Başlangıçta, Galaxy Watch Ultra’nın Galaxy Watch 7 Pro adıyla satılacağı düşünülüyordu ancak veri tabanındaki bulgular, Samsung’un ilk defa Galaxy Watch Ultra ismiyle yola çıkacağını gösteriyor.

Bildirilene göre en son şirket içi One UI Beta derlemesi “L705FXXU0AXD8” yapı numarasına sahip. Bu isimlendirmedeki L705F, Galaxy Watch Ultra’nın model numarasını belirtiyor ve ‘U’ harfi yeni özellikleri, hata düzeltmelerini ve diğer iyileştirmeleri temsil ediyor. ‘A’ harfi ilk One UI sürümünü, ‘XD’ ise beta yapısının test edildiği zamanı temsil gösteriyor. Burada ‘X’ 2024 yılı, ‘D’ ise Nisan ayı anlamına geliyor.

Sonraki Haber

Forum