Seagate FreeAgent Theater HD

Seagate FreeAgent Theater HD Medya oynatıcısı ile alıştığınız DVD keyfini tarihe gömeceksiniz!

2009 CES fuarının ödüllü gözdelerinden Seagate FreeAgent Theater HD Medya oynatıcısı, alıştığınız DVD keyfini tarihe gömerek size çok daha heyecanlı bir eğlence ortamı sunuyor.

Yakın zamana kadar büyük ekran bir TV, 5.1 ses donanımı ve DVD oynatıcıdan oluşan ev sinema sistemleri, büyük bir hızla değişiyor. Önce panel TV'ler (LCD ve Plazma) sökün etti daha sonraysa bunların yüksek tanımlı modelleri piyasayı doldurdu. Artan internet hızları ve dosya paylaşım ağlarıysa kuşkusuz eğlence konseptinin değişiminde çok büyük bir role sahip. Zira sınırlı sayıdaki yüksek tanımlı TV kanalı ve Blu-ray filmi bir kenara koyarsak, yüksek tanımlı TV'nizin tüm nimetlerinden faydalanmak için hızlı bir internet bağlantınızın olması şart (fakat yeterli değil).

İnternetten indirdiğiniz yüksek kaliteli fragman, film ve müzikleri öncelikle uygun şekilde depolamalısınız. Bu noktada Seagate'in, FreeAgent Go serisi taşınabilir harici diskleri imdadınıza yetişiyor. Müzik ve filmleri altyazılarıyla depoladınız ve arşivlediniz. Şimdi PC'nizi salonunuza mı taşıyacaksınız? Tabii ki hayır. Karşınızda Seagate FreeAgent Theater HD Medya oynatıcısı! İşte şimdi yeni çağın eğlencesi için gereken tüm bileşenlere sahipsiniz. Gelin bu bileşenleri daha yakından tanıyalım.

Harici disklerde son moda: FreeAgent Go

Yeni kişisel kütüphaneniz Seagate FreeAgent Go serisi diskler, farklı renkleri ve kapasiteleriyle, film, müzik ya da fotoğraflarınız için harika bir ev sahibi.

Seagate'in yakın zaman önce piyasaya sürdüğü FreeAgent Go serisi harici sabit diskler, piyasada büyük ilgi gördü ve geniş kitlelere ulaştı.

Şık tasarımı ve farklı renkleriyle öne çıkan FreeAgent Go serisi, gerçekten de dikkat çeken, göz alıcı bir yapıya sahip. Dünyanın en ince 2.5 inçlik harici sabit diski ünvanına sahip olan bu ürünler, zarafet, sağlamlık ve işlevselliği başarıyla harmanlayan bir tablo çiziyor. 250, 320 ve 500 GB kapasiteli modellerle piyasada bulabileceğiniz FreeAgent Go serisi disklere sizi en iyi anlatan rengi seçerek kavuşabilirsiniz.

FreeAgent Go serisi hakkında ayrıntılı bilgileri bu sayfadan alabilirsiniz.

Mükemmel bir medya oynatıcı

Seagate FreeAgent Theater HD Zengin format desteği ve kolay kullanımı sayesinde cihaz, özellikle yüksek tanımlı (High Definition) film izlerken ayaklarınızı yerden kesebilir.

İster USB kablo isterse docking station yardımıyla PC'nize bağladığınız FreeAgent Go diskinizi müzik ve filmle doldurdunuz işte şimdi asıl keyifli kısma geldik. Seagate'in ödüllü medya oynatıcısı FreeAgent Theater HD'yi TV'nize bağlayıp üzerindeki yuvaya FreeAgent Go'nuzu yerleştirdikten sonra yapmanız gereken tek şey rahat bir koltuğa oturmak ve kendinizi dijital dünyanın sihrine bırakmak. Zira FreeAgent Theater HD, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 ve JPEG formatlarının yanı sıra NTSC, PAL ve HD için 1080i'ye kadar video çözünürlüğüne sahip DivX dosyalarını ve hatta altyazılarını destekliyor. Ayrıca desteklenen ses formatları arasında 5.1 kanal surround ve MP3, WMA, WAV ve OGG gibi popüler dijital ses formatları da bulunuyor.

Seagate FreeAgent Theater HD serisi hakkında ayrıntılı bilgileri bu sayfadan alabilirsiniz.

Ek olarak Seagate FreeAgent Theater HD'yi ille de FreeAgent Go ile kullanmak zorunda değilsiniz. Zira cihaz üzerindeki USB yuvası sayesinde herhangi bir USB destekli harici diski kullanmanız mümkün. FreeAgent Theater HD, kompozit, S-video veya bileşen video ve ses girişi olan her türlü televizyona bağlanabiliyor.

Fakat bize sorarsanız örnek bir kullanım senaryosu olarak ailedeki bireylerin hepsinin farklı renkte FreeAgent Go kullanması ve bu disklerin sadece bir disk değil kişisel bir film/müzik/fotoğraf kütüphanesi ya da albümü olarak algılanması ve istendiğinde FreeAgent Theater HD'ye yerleştirerek izlenmesi oldukça keyifli olacaktır.


ADVERTORIAL

Sonraki Haber

Forum