Sony'den iki yeni Vaio serisi geliyor

Sony'nin Avrupa'da satışa sunmaya hazırlandığı iki yeni Vaio serisinin detayları açıklandı.

Sony, geçtiğimiz günlerde Avrupa'da satışa sunulacak olan biri all-in-one PC (hepsi bir arada PC) ve diğeri laptop olan iki yeni Vaio serisiyle ilgili bir açıklama yaptı.

İşte Sony'nin iki yeni Vaio serisi:

Sony Vaio NS1
Tasarımı ve kaliteyi bir araya getiren yeni Sony Vaio NS1 serisi laptoplar, X-Black LCD geniş ekranı, 15.4 inç ekran boyutu, 4096MB hafızası (2x2048MB), 320GB HDD'i, ATI Mobility Radeon HD 3430 grafik yongası, Intel Core 2 Duo T5800 işlemcisi, Draft-N kablosuz ağ teknolojisi, Motion Eye webcam'i, ve farklı renk kombinasyonlarıyla öne çıkıyor. Bunun yanında istenildiği takdirde bu sistemlere Blu-ray cihazları da entegre edilebiliyor.

Sony Vaio JS1
iMac'e olan benzerliğiyle farklı bir model olan Sony Vaio JS1 all-in-one PC, dahili Intel GMA X4500 grafik yongası, 20.1 inç'lik ekranı ve 1680x1050 ekran çözünürlüğünün yanında kompakt klavyesi, 3GB hafızası, 500GB HDD'i, Wi-Fi bağlantısı, harekete duyarlı webcam'i, DVD sürücüsü ve Intel Core 2 Duo işlemcisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. JS1'de bulunan DVD sürücüsü yerine dilenirse Blu-ray sürücüler de tercih edilebiliyor.

Sony'nin kalite ve farklı tasarımı bu sistemlerde muhteşem bir şekilde bir araya getirdiğini ifade eden Sony'nin pazarlama direktörü Hidetoshi Takigawa, Vaio markasının bu yeni sistemler sayesinde daha ileri bir noktaya ulaştığını kaydetti.

Ancak yeni Sony Vaio'ların fiyatı ve çıkış tarihiyle ilgili bir açıklama henüz yapılmadı.

Sonraki Haber

Forum