Sony'den karbon fiber farkıyla Vaio X serisi

Yeni Sony Vaio X serisi 16 saat pil ömrü ve karbon fiber kasayla büyülüyor. işte lüks özellikler...

Yeni VAIO X Serisi, yalnızca 780gr'lık ağırlığı ve 13.9mm'lik inceliği ile taşınabilirliğe ve şıklığa önem veren bir dizüstü bilgisayar.

Yeni seri, 11.1inç X-black LCD ekranı, 16 saate varan uzun pil ömrü* ile etkileyici bir pil ömrü ve dahili 3G WWAN modemiyle her yerde internet bağlantısı sunuyor.

Sony'nin geliştirdiği yeni VAIO X Dizüstü Bilgisayar Serisi, sadece 780gr olan ağırlığı ile dünyanın en hafif dizüstü bilgisayarı.**

VAIO'nun özellikle iş dünyasının stil sahibi üyelerine yönelik geliştirdiği yeni X Serisi, göz alıcı tasarımı, performansı, dayanıklılığı, 13.9mm'lik inanılmaz inceliği ve en önemlisi de hafifliği ile çalışma hayatının zor koşullarını kolaylaştırmak için tasarlanmış.

Karbon fiber alaşımı sayesinde oldukça sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olan X Serisi, alüminyum kaplamalı klavyesiyle de hem rahat bir kullanım sağlıyor hem de şıklığıyla göz dolduruyor.

Multi-finger touchpad ile çoklu dokunmatik

Karbon fiber kasa hem hafif, hem şık

VAIO X Serisi'ni kullanımı keyifli hale getiren özelliklerden en önemlisi yeni "multi-finger touchpad" özelliği... Birden fazla farklı dokunuşu algılayan yeni touchpad, dosyalar ve belgeler üzerinde çok daha kolay çalışabilmeyi sağlıyor.

Serinin LED arka aydınlatma teknolojisine sahip, dayanıklı 11.1inç'lik geniş X-black LCD ekranı; yüksek kontrast oranını üstün renk kalitesi ile birleştirerek, tüm belgeleri, internet içeriğini, videoları ve diğer tüm görüntüleri çok daha detaylı ve net izleme imkanı sunuyor.

Yeni VAIO X serisini iş seyahatlerinin vazgeçilmezi yapacak bir diğer önemli özelliği ise uzun pil ömrü. Az enerji tüketen işlemcisi ve LCD ekranı sayesinde, modelin pilini sadece bir kez şarj etmek verimli bir iş günü için yeterli oluyor (yaklaşık olarak 8 saat). Ayrıca opsiyonel aksesuar olarak sunulan uzun ömürlü X pili ile pil ömrünü 16 saate kadar uzatılabiliyor.

Dahili 3G modem ile derli toplu

Karbon fiber kasa hem hafif, hem şık

Yeni seri, dahili 3G modemi sayesinde, Wi-Fi erişim noktasından uzakta bile olsa, GSM operatörlerinin desteklediği bölgelerde, 7.2 Mbps'ye kadar 3G HSPA mobil ağı üzerinden internete erişebiliyor.

Seride iki adet USB girişi, Ethernet ve VGA çıkışları, 802.11 b/g/Draft n ve Bluetooth™ bağlantısı bulunuyor. Ayrıca mikrofon girişi, MS ve SD slotları ve dahili MOTION EYE® kamera sayesinde iş hayatının gerektirdiği her türlü paylaşıma olanak sunuluyor.

"Energy Star 5.0" sahibi olan yeni VAIO X serisi, orijinal Windows® 7 Professional İşletim Sistemi ve enerjiyi verimli tüketen 128GB SSD Flash Drive ile tüm dosyalara hızlı ve güvenilir bir biçimde erişim sağlıyor.

Kasım ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulan VAIO X Serisinin Sony Eurasia tarafından tavsiye edilen taksitli son kullanıcı fiyatı 3.199 TL + KDV'dir.

*Opsiyonel aksesuar olarak satılan uzun ömürlü X pili ile.
**8 Ekim 2009'dan itibaren, 10" ya da üzeri dizüstü bilgisayarlar arasında.

Sony vaio X teknik özellikler

Karbon fiber kasa hem hafif, hem şık

Teknik Özellikler:
VAIO X Dizüsütü Bilgisayar Serisi
Model
VAIO VPC- X11S1T/B
İşlemci Intel® Atom™ İşlemci Z540 (1.86GHz)
İşletim sistemi Orijinal Windows® 7 Professional (32bit)
RAM 2GB DDR2 SDRAM (1x2GB)
Hard Disk 128GB SSD Flash drive Serial ATA
Ekran LED teknolojili 11.1" X-black LCD, 16:9 (1366X768)
Grafikler Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 500
Ağırlık ve boyutlar 0.78kg ;
185 x 13.9 x 278 mm (D x Y x E)
Diğer özellikler Wireless WAN 7.2Mbps/5.76Mbps (HSDPA/HSUPA); WLAN 802.11b/g/Draft n; Bluetooth®; Motion Eye kamera

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum