Tag Heuer'in Yeni Akıllısı, Yarın Geliyor!

Tag Heuer, herkesin merakla beklediği yeni akıllı saatini yarın tanıtacak. Peki bizi neler bekliyor?

TAG Heuer'in yeni Android Wear saatini bu ay içerisinde tanıtacağına yönelik söylentiler doğrulanmış durumda. Marka, yayımladığı bir çift görüntü ile 14 Mart tarihinde, yani yarın, Connected akıllı saatini tanıtacağını duyurdu. Tasarım hakkında büyük ipuçları olmasa da, orijinal hantal saate göre çok daha "ince" bir saat bekleyebiliriz.

TAG yöneticisi Jean-Claude Biver, kadınların fikirleri ile tasarımın biraz değiştiğini söylüyor. Saat, daha küçük bir kasa seçeneği, farklı renkler ve saati daha kullanılabilir yapan diğer özellikler ile beraber sunulabilir.

Daha önceki sızıntılar, tasarımın modülerlik üzerine olacağına dair ipuçları vermekteydi ve eğer durum gerektirirse, dijital saati mekanik bir saat ile değiştirebileceğinizi söylüyordu. Ayrıca bu saat, Android Pay desteği, daha parlak bir ekran ve GPS de dahil olmak üzere çok daha fazla özellik içerecek.

Yeni Connected büyük olasılıkla çoğu akıllı saate göre çok pahalı olacak ancak TAG'ın bundan çok etkileneceği düşünülmüyor. İlk model firmanın oldukça mütevazi olan beklentilerini rahat bir şekilde aşmıştı ve devam ürününün de varlığını kanıtlamak için çok sayıda satması gerekmeyecektir...

Sonraki Haber

Forum