The Witcher'ın 5. sezonu, son sezon mu olacak?

Netflix, 4. sezon çekimleri süren sevilen dizisi The Witcher'ı, 5.sezon ile sona erdireceğini duyurdu. Peki 4. ve 5. sezonlardan neler beklemeliyiz?

Netflix'te çok sevilen bir dizinin daha sonu geliyor. Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı romanlarından uyarlanan The Witcher, yayıncı kuruluşun açıklamasına göre 5. sezon ile yayın hayatına son verecek.

Netflix, haberi Liam Hemsworth'un Rivialı Geralt rolüne ilk kez dahil olduğu 4. sezonundan kısa bir video yayınlayarak doğruladı. Açıklamaya göre dizinin 4. ve 5. sezonları arka arkaya çekilecek ve Sapkowski'nin Baptism of Fire, The Tower of the Swallow ve Lady of the Lake isimlerindeki üç kitabından uyarlanacak.

Witcher'ın yaratıcısı Lauren Schmidt Hissrich, Liam Hemsworth'ün başını çektiği ve aralarında birbirinden başarılı yeni oyuncuların da yer aldığı muhteşem bir kadroyla çekimlere başlamaktan büyük gurur duyduğunu dile getirdi. Ayrıca Andrzej Sapkowski'nin kitaplarını tatmin edici bir sonuca ulaştırabildikleri için çok heyecanlı olduklarını söyleyen Hissrich, hikayenin  nasıl sona erdiğini görmek için izleyicilerin izlemeye devam etmesini istedi.

Dizide Geralt rolündeki Hemsworth'ün yanı sıra Anya Chalotra, Freya Allan ve Joey Batey; Yennefer, Ciri ve Ozan Jaskier rolleriyle ekranlara dönerken, The Matrix'ten Laurence Fishburne ve District 9'dan Sharlto Copley gibi yeni konuk oyuncular da yer alacak.

Sonraki Haber

Forum